luni, 10 iunie 2019  SUNT DAC!... DACOPAT CUM ÎMI ZICE-ŢI VOI

    Aud mereu spunându-se chiar în massmedia, "DACOPATI". Caut în dicţionar şi nu găsesc cuvântul...evident NEOLOGISM după revoluţia din 1989, când PATRIOTISMUL, adică acel sentiment înălţător de aţi iubii tara, a ajuns să fie dispreţuit, hulit, a fost DUS IN DERIZORIU, de către cei care promovau GLOBALISMUL, şi călcau peste cadavre ca acest lucru să se înfăptuiască.
     DA! SUNT DACOPAT, SUNT PATRIOT, ÎMI IUBESC GLIA, NEAMUL, STRĂBUNII. O să-i iubesc atât timp cât o să să respir şi o să fiu în viaţă. Nu-mi pasă că îmi spuneţi "DACOPAT", nu-mi pasă că mă huliţi. SUNT DAC ŞI PUNCTUM !           A spus-o un geniu.
     Voi ce sunteţi cei care mă faceţi DACOPAT? Dezrădăcinaţi, sclavii banului, imorali şi adepţi ai imoralităţi având curcubeul ca stindard, SATANIŞTI, oameni care şi-au pierdut BUSOLA BUNULUI SIMT într-o societate fără DUMNEZEU...Eu nu vă fac nicicum... dar observ decăderea voastră morală. Vă place JUGUL SCLAVIEI? Vă place IMORALITATEA? Va place PROMISCUITATEA ? Va plac  religile SATANICE? Vă place GLOBALISMUL?
   E problema voastră. Nu o să vin eu să vă chem la LUMINĂ, dacă voi
aţi ales ÎNTUNERICUL.

   DAR!?
   Lăsaţi-ne şi pe noi să trăim. Nu ne faceţi DACOPATI, nu ne luaţi în râs. Nu ne ştirbiţi drepturile. Nu ne obligaţi să vă împărtăşim TRAIUL şi CREDINŢA pe care noi o considerăm DEZASTROASA.
   Nu vrem să vă impunem nimic. Există LIBERUL ARBITRU. Vreţi să fiţi aşa, treaba voastră.
 Eu sunt DAC... DACOPAT cum mă catalogaţi, şi o să-mi cinstesc în veci vecilor credinţa, străbunii, neamul şi ŢARA... PUTEM SĂ ACCEPTĂM ACEST LUCRU, SAU PUTEM SĂ NE CONFRUNTĂM.

sâmbătă, 1 iunie 2019
IMIXTIUNI SPIRITUALE

   Credinţa a început odată cu apariţia OMULUI şi a vieţii. Acesta vrând să mulţumească DIVINITĂŢII, dar şi temător de puterea SA, şi-a manifestat CREDINŢA, prin diverse RITUALURI, şi JERTFE , care le-a făcut după propria lui înţelegere.
    La un moment dat, CINEVA, puţin mai inteligent, cunoscător, cu HAR, a încercat să definească aceasta DIVINITATE, iar RITUALURILE să-le uniformizeze şi să-le conducă după stiinta sa... Aşa a apărut RELIGIA...Cum apariţia acestor conducători religioşi s-a făcut simultan în mai multe arii geografice, şi religile au fost mai multe, cu proprile lor canoane, idoli, sfinţi, divinităţi, şi în special  PROFEŢI şi CONDUCĂTORI RELIGIOŞI, religile erau diferite şi diversificate funcţie de zonă geografică, manifestări climaterice, necesităţile vieţii umane, şi nu în ultimul rând gradului de intligentă, cunoaştere şi cultură a PROFETULUI devenit PREOT ori ŞAMAN.
    La noi în ţară prima consemnare a SPIRITULUI RELIGIOS, o întâlnim(după istoricul Dan Oltean, în vol. "Religia Dacilor"), în secolul VII, cel târziu VI, înainte de Cristos. În aceasata perioadă este consemnat de către existenţa documentelor antice regatul condus de REGELE şi PREOTUL ZAMOLXIS. Religia se pare că era monoteista, cu ofrande aduse unei singure divinităţi supreme, dar care ţinea cont de tot ce există pe acest Pământ, iar VIAŢA era înţeleasă în contextul NEMURIRI şi perpetuării.
   Toate bune şi frumoase la începuturi de CREDINŢĂ, până când înaltul SPIRIT AL UMANITĂŢII, a început să fie alterat de LĂCOMIA, INFATUAREA, DORINŢA de PUTERE, a celor care s-au transformat peste noapte în REGI şi CONDUCĂTORI RELIGIOŞI.
    De aici au început necazurile...IMIXTIUNI în SPIRITUALITATEA CELORLALŢI, încercări de CONVERTIRE RELIGIOASĂ, RĂZBOAIE, INCHIZIŢIE, CRUCIFICARE, MOARTE...Despre ce vorbim?
    Referitor la noi trebuie să observăm o particularitate deosebită a CREŞTINĂRII neamului DAC. Creştinarea după toate izvoarele istorice acceptate şi de biserică, a fost făcută pe aceste meleaguri de Apostolul Andrei... Dar cum?
    Acesta a găsit aici un popor cu o religie MONOTEISTĂ, un popor care din punct de vedere SPIRITUAL esra condus de ASCEŢI ÎNŢELEPŢI, care trăiau în munţi(nu preoţi înzorzonaţi de aur şi odăjdii), care ridicau SPIRITUAL  comunităţile de pe aceste meleaguri. Creştinarea a fost uşoară existând o singură divinitate şi un APOSTOL care...(o să fiu hulit, excomunicat, înjurat, dar trebuie să o spun) Şi-a făcut propria CRUCE...CRUCEA SFÂNTULUI ANDREI !
   V-aţi întrebat  de ce? Poate că aici şi-a găsit ADEVĂRUL SPIRITUAL şi nu în CREŞTINISMUL IUDAIC, care l-a sacrificat pe ISUS pe CRUCE, preluând-o ca simbol...Dar nu asta doream să vă spun.
   Doream să vă atrag  ATENŢIA, asupra PERICOLULUI  IMIXTIUNII SPIRITUALE  în viaţa oamenilor. A multitudinii de CREDINŢE şi RELIGII, care defapt astăzi aduc DISCORDIE în OMENIRE...SĂ FIE ASTA CREDINŢĂ, SPIRITUALITATE, LUCRURI PLĂCUTE  DIVINITĂŢII?
   Trăim astăzi o invazie a ISLAMULUI în Europa, şi a ALTOR ORIENTĂRI RELIGIOASE, care acum lovesc direct în RELIGIA CREŞTINĂ(şi aşa SCHISMATA) în două biserici antagonice, cu proprile canoane, şi proprile INTERESE...Trăim astăzi o VIZITĂ PAPALĂ, pe un teritoriu ORTODOX, cu credincioşi majoritari ORTODOCXI...dar tot CREŞTINI...Eu aş spune:
                                                       DACI ÎNCREŞTINAŢI !
   Închei dizertaţia mea printr-o singură dorinţă...RECUNOAŞTEŢI-NE SPIRITUALITATEA NOASTRĂ, imixtiunea în SPIRITUALITATEA NOASTRĂ nu poate fi tolerată, CREDINŢA NOASTRĂ ZAMOLXIANA nu poate fi ştearsă din istorie, ocultata, minimalizata, ucisă
                                              "SUNTEM DACI ŞI PUNCTUM" !

SERB MARCEL GHEORGHE                                                                      01.06.2019

vineri, 24 mai 2019DUMINECĂ VOTEAZĂ!

  Te îndeamnă să nu mergi la votare. Te îndeamnă să nu votezi la referendum.
  Te-ai întrebat de ce?
  Pentru că lor le convine situaţia de acum...Sunt la putere, au de toate, nu-i trage nimeni la răspundere, pot să fure incontinuare, pot să promoveze mai departe CORUPŢIA, pot să facă abuzuri şi fărădelegi.
   Dacă cazi în capcana lor de a nu te prezenta la VOT le faci un mare serviciu. Dacă nu votezi la referedum DA, înseamnă că eşti complicele CORUPŢILOR, că vrei ca ei să-şi facă legile şi JUSTIŢIA după proprile interese.
   30 de ani te-au furat ! 30 de ani te-au minţit ! 30 de ani au distrus ţara !
   Din cauza asta copiii şi nepoţi voştri au părăsit ţara, pribegesc prin străinătate şi sunt slugile vestului.
   NU AI ÎNVĂŢAT NIMIC?
   DUTE LA VOT!  VOTEAZĂ  DA!  LA REFERDUM
   ARATA CĂ-ŢI PASĂ ŞI ÎŢI IUBEŞTI ŢARA.

vineri, 17 mai 2019EU PE CINE VOTEZ?

Mulţi mă întreabă pe cine să voteze? Asta mă pune serios pe gânduri şi fără a fi un susţinător a unei societăţi ELITISTE, cred că ar trebuii schimbarea legii electorale.
De ce?
 1. Dacă nici după aproape 30 de ani nu ţi-ai dat seama cine a trădat această ţară? Cine o fură? Cine profita de cetăţenii ei? CINE SUNT CORUPŢII? Cine sunt excrocii ? Cine sunt PARVENIŢII ,CINE SUNT DUŞMANII ŢĂRII ?... Atunci ai mari probleme de inteligenţă.
  2. Dacă şi acum gândeşti că nu are rost să te prezinţi la VOT şi la REFERENDUMUL ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, înseamnă că nu eşti destul de inteligent să îţi dai seama că asta e singura ta ARMĂ împotriva TICĂLOŞILOR.
  3. Dacă şi astăzi mă întrebi pe mine TU PE CINE VOTEZI? Nu te ridici deloc deasupra cetăţeanului turmentat, nivelul tău de inteligentă este discutabil, şi probabil o să greşeşti mergând la votare.
  4. Dacă nu ar exista PROSTII, nu ar exista nici HOŢII, CORUPŢII, EXCROCII. Din acest motiv cred că ar trebuii schimbată LEGEA ELECTORALĂ.
   ÎN CE SENS:
  1. La VOT nu ar trebuii primite persoane fără şcoală, fără educaţie, fără un minim de cunoştinţe în ce priveşte educaţia civica si socială. Astfel de persoane nu pot hotărî viitorul nostru.
  2. La vot nu trebuiesc primite persoane cu cazier judiciar, persoane care au săvârşit infracţiuni...Moralitatea lor este îndoielnică şi nu pot hotărî viitorul oamenilor cinstiţi.
  3. La vot nu ar trebuii primite persoane ce au trecut de vârstă de 70 de ani. Aceste persoane mai au puţin de trăit, unele au mintea înceţoşată, sunt uşor influenţabile şi chiar senile...Nu pot hotărî cum o să trăiască generatiile viitoare.
 Din acest motiv cred că noul legislativ ce va fi ales are principală obligaţie de a schimba LEGEA ELECTORALĂ. Ar fi bine schimbată ACUM, în timpul jocului, pentru că în fruntea ţării să nu mai ajungă HOŢI, CORUPŢI, TRĂDĂTORI DE ŢARĂ, PARVENIŢI ŞI TICĂLOŞI.
   Eu dragi mei ştiu pe cine VOTEZ...VOI VOTA PE CEI CARE ŢIN  LA  ŢARĂ!
   NU VOI VOTA CORUPŢII DIN PSD
   NU VOI VOTA PERSOANE CARE NU IUBESC ŢARA DIN PNL.
   NU VOI VOTA TRĂDĂTORI DE ŢARĂ, CEI CARE SERVESC INTERESE STRĂINE.
   NU VOI VOTA OPORTUNIŞTI INTRAŢI PE LISTELE  ELECTORALE.

   DOAMNE AJUTĂ ACEASTĂ TARĂ SĂ NU MAI FIE LA CHEREMUL PROŞTILOR.

joi, 16 mai 2019SEMNAL DE ALARMĂ

   Nu sunt un alarmist dar constat zilnic următoarele lucruri care ne ameninţa ŢARA şi NEAMUL :
 1.  Zilnic tot mai mulţi români pleacă din Ardeal şi din ŢARĂ
  2. În fiecare zi creşte învrăjbirea între cetăţenii României pe criterii politice
  3. Creşte decalajul economic între Moldova, Tara Românească şi Ardeal, investiţii străine mult mai mari în vestul ţării din partea occidentului (vezi alianta vestului).
  4. Se înmulţesc acţiunile IREDENSTITE ale maghiarilor în Harghita, Covasna, Tg. Secuiesc.
  5. Cresc acţiunile provocatoare împotriva românilor, odată cu JIGNIREA SIMBOLURILOR NAŢIONALE şi ÎNDEPĂRTAREA LOR din Ardeal.
  6. Prin inducerea unei stări conflictuale între vestul ţării şi zona de sud - est, se induce o stare de tensiune şi rupere a ŢĂRII
  7. Pe zi ce trece SENTIMENTUL DRAGOSTEI de ŢARĂ, PATRIOTISMUL, scade în rândul populaţiei din Ardeal, deschizându-se o poartă spre VEST şi o simpatie pentru occident
  8. Se vând pământurile în vestul ţării. Investitori străini din Ungaria şi Italia sunt încurajaţi de statele lor, şi ajutaţi financiar să cumpere terenuri.
  9. Nu există nici o reacţie din partea AUTORITĂŢILOR ROMANE, împotriva atacurilor IREDENTISTE din Ardeal, iar politica partidului de guvernemint este de maximă toleranţă şi umilitoare acceptare la toate doleanţele UDMR, pentru a se putea menţine în fruntea ţării.
 10. Ungaria, alte state vecine ROMÂNIEI îşi manifesta făţiş pretentile faţă de teritoriul ROMÂNIEI, respectiv Ardeal, fără ca guvernul de la Bucureşti să aibe vreo reacţie.
  11. Biserica ortodoxă Romană este atacată sistematic, iar biserica catolică şi culturile legate de aceasta îşi cresc influenta ( vezi vizita Papei în România)
 12. În şcoli se reduc orele de istorie, sau programele sunt alterate, cu scopul scăderii sentimentului şi educaţiei PATRIOTICE, odată cu acţiunea mass-media de a manipula populaţia spre GLOBALISM, ai scădea valorile morale, şi a o îndrepta spre promiscuitate şi consumerism.
   Sunt multe semne şi semnale pe care le constatăm zilnic, lucrurile încep să fie din ce în ce mai evidente că se încearcă RUPEREA ŢĂRII. Simbolurile noastre naţionale  sunt îndepărtate din oraşele din Ardeal (recent a fost îndepărtată statuia ecvestră a lui Mihai Viteazu din Oradea), monumentele româneşti din ardeal sunt pângărite, iar steagul Ungariei şi stindardul secuiesc se înalţă pe clădirile ISTITUTILOR STATULUI ROMÂN.
   TREZEŞTE-TE  ROMÂNE !  ŢARĂ ESTE ÎN PERICOL DE  AŢI FI SFÂRTECATĂ.
   TREZESTE-TE  ROMÂNE !  TARA si NEAMUL SUNT IN PERICOL.

VICEPRESEDINTE  VATRA ROMÂNEASCĂ HUNEDOARA
                              Serb Marcel Gheorghe

marți, 7 mai 2019ALEGERI PARLAMENTARE  UE SAU REFERENDUM

   Avem alegeri pentru parlamentul European şi totodată şi REFERENDUM referitor la JUSTIŢIE. Important după părerea mea este mai mult REFERENDUL, decât alegerile...
De ce?
   Eu cred că oricine va ajunge în parlamentul UE, trebuie să fie un bun român, indiferent de partidul care l-a propulsat acolo. Dacă ajunge acolo cu alte scopuri şi interese este doar un TICĂLOS. Importanta alegerilor pentru parlamentul UE, după părerea mea, este doar scorul care o să-l obţină partidele politice. Dacă PSD-ul o să treacă de 30%, rămânem acelaşi popor de inculţi şi PUPINCURIŞTI, şi atunci nici REFERENDUL pentru JUSTIŢIE nu-şi are rostul...Dacă PSD-ul va pierde urât această rundă electorală, ROMÂNIA mai are o şansă.
  REFERENDUL pentru JUSTIŢIE propus de preşedinte este mult mai important ca aceste alegeri...De ce? Dacă o să votăm ca PENALII să nu mai ocupe funcţii publice, ROMÂNIA NU O SĂ MAI FIE O ŢARĂ CORUPTĂ CA ÎN PREZENT...Mi se pare foarte important acest lucru văzând CORUPŢIA de astăzi din România, ticăloşia celor care o conduc, PUPINCURISMUL, şi starea generală a ŢĂRII NOASTRE.
  MERGEŢI LA VOT! VOTAŢI FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE! Şi trimiteţi în parlamentul UE pe cine doriţi dumneavoastră, că tot nu contează cine va ajunge acolo.
  Eu aşa o să fac.

Intrebari REFEREDUM
1 - Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?
2 - Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cuextinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”

luni, 15 aprilie 2019PRESIUNEA PE JUSTIŢIE A PARTIDULUI

   Trăim în aceste momente o PRESIUNE PUSĂ PE JUSTIŢIE DE UN PARTID POLITIC. În cazul în care JUSTIŢIA se va lăsa influenţată de această presiune ramând indecisă şi timorată, o să avem în ţară, INJUSTIŢIE, DICTATURA, şi multe FĂRĂDELEGI, care vin la pachet cu o justiţie slabă şi aservită politic.
   Dacă un partid politic indiferent de disciplină de partid, pune sub presiune justiţia, acel partid politic este IRESPONSABIL, MAFIOT, DICTATORIAL, acel partid politic nu serveşte cauza poporului şi a ţării.
   Ce se întâmplă acum la noi poate să distrugă tara, sau poate să o înalţe...Mingea este în terenul JUSTIŢIEI. Prin hotărârea ei , JUSTIŢIA îşi asumă astfel astăzi distrugerea, sau mersul României pe o cale dreaptă
   DOAMNE AJUTĂ, DOAMNE AJUTĂ JUSTIŢIA ROMANĂ!