marți, 26 mai 2020
BÎLBĂIALA MORTILOR

   Încep bîlbele în această MASCARADĂ în care e implicată toată omenirea. În Spania, Italia numărul de morți din cauza Covid 19, declarați,  începe să scadă(probabil i-a înviat acest sistem medical corupt). La noi unei DOCTORIȚE MOARTE DE COVID 19 i se cere scuze în direct pe postul de tembeliziune…și Doamne câte cazuri de genul acesta mai sunt în lume.
  Cert este că atunci când VA CĂDEA MASCA acestei MASCARADE, mulți o să MOARĂ de RUȘINE, și poate că cei care au profitat de ea o să fie chiar trași la răspundere. Pînă atunci voi cei din SISTEMUL MEDICAL să mîncați sănătoși prima de 500 de euro SPOR COVID 19, iar posturile de TEMBELIZIUNE, banii primiți de la STAT să ne dezinformeze zi de zi si  să ne MANIPULEZE.
  Pînă la scoaterea MĂȘTi și renunțarea la BĂGAREA TERMOMETRULUI în gaura neagră,
SĂ FIȚI SĂNĂTOȘI !


miercuri, 29 aprilie 2020


CINE NE MINTE? CINE TRĂDEAZĂ ROMÂNIA?
  Lăsînd la o parte JOCURILE POLITICE, trecerea proiectului AUTONOMIEI ȚINUTULUI SECUIESC de camera deputatilor din parlament, este un atentat la siguranța națională și un ACT DE SUPREMĂ TRĂDARE.
  Lăsînd la o parte declaratile politice, astăzi se impune mai mult că oricând să cunoaștem VINOVATUL, și adevărul în ce privește TRĂDAREA ȘI TRĂDĂTORII ROMÂNIEI.
  Ce se întîmplă acum este mai mult decât un JOC POLITIC, este un fapt care a pus în pericol INTEGRITATEA STATULUI ROMÂN, prevăzută de Constituția Țării , și nu poate trece mai departe fără ca organele în drept să cerceteze si să informeze poporul de această TRĂDARE.
  Proiectul de Autonomie a ținutului secuiesc, a fost depus în parlament de UDMR, acest lucru indică că acest așa zis partid este un dușman al poporului Român. Scoaterea în afară legii a acestui partid politic este imperios necesară, iar partidele fie PSD, fie PNL, care vor cere și susține acest lucru se v-a DISCULPA de această TRĂDARE…Altfel în față mea ambele partide TRĂDEAZĂ NAȚIUNEA ROMÂNĂ…
PERSONAL CER SCOATEREA UDMR ÎN AFARA LEGII! 


joi, 2 aprilie 2020

TERORISMUL BIOLOGIC

   M-am tot gândit dacă-i bine să scriu s-au nu despre acest ADEVĂR…Dar trăim aceste timpuri, și dacă o fi să “stingem lumina”, măcar să știm cine ne-a stins-o.
   Există laboratoare ale armatei din diferite țări cu dorință GLOBALISTĂ care testează diferiți VIRUȘI și substanțe de luptă, care pot fi raspindinte în potențialii inamici pentru ai răpune.
   Rezultatele remarcabile pe care le au acești “oameni de știință” sunt susținute de bugete impresionante și păzite cu strășnicie de un serviciu de securitate profesionist.
   Decizile de folosire a acestor arme neconvenționale se iau în cel mai mare secret de către cei puternici și puse în practică prin ACȚIUNI ALE UNOR COMANDOURI BIOLOGICE, care sunt formate din PERSOANE INFECTATE trimise să împrăștie un anumit VIRUS într-un anumit TERITORIU ALES…(aceste persoane urmînd să primească antidotul după misiune).
   Pare neverosimil…Dar urmăriți ISTORICUL acestui Covid-19, unde a fost răspîndit, unde a avut efectul cel mai mare, care ar putea fi scopul, CINE CÂȘTIGĂ DE PE URMA  COVID-19.
   TRĂIM VREMURI URÎTE, TRĂIM VREMURI ÎN CARE LUCRAREA SATANICĂ ESTE ÎN PLINĂ DESFĂȘURARE, TRĂIM VREMURI APOCALIPTICE…SALVAREA NOASTRĂ???
   DOAR CREDINȚA ÎN SFÎNTA LUMINĂ DUMNEZEIASCĂ!


marți, 3 martie 2020
CU CE NE-AM ALES DUPĂ 30 DE ANI DE DEMOCRAȚIE
  Cu ce ne-am ales după 30 de ani de democrație? Cel mai recent cu pericolul IMIGRANȚILOR, CORONAVIRUS, VACCINURI OBLIGATORII, DESTABILIZARE POLITICĂ ȘI SOCIALĂ, POLUAREA CU GUNOAIE și câte și mai câte se vor trage de aici.
  Dacă pînă acum se vedea clar că ne-am distrus economia, siguranță națională, cultura, învățămîntul, sănătatea, protecția socială, etc. Acum vin peste noi NECAZURILE din exterior la care opunem o rezistență minimă, dacă nu le încurajăm din interese obscure.
  PERICOLUL este imminent pentru NAȚIUNEA și ȚARA noastră, iar cei puși să ne conducă se complac în CONFRUNTĂRI POLITICE și o DESTABILIZEAZĂ tot din interese politice…
  CE PUTEM NOI FACE? CUM NE APĂRĂM?
  Trebuie să dăm un VOT DE NEÎNCREDERE întregii clase politice actuale și  să renaștem din cenușă PATRIOTISMUL și NAȚIONALISMUL.
   ESTE SINGURĂ CALE DE SALVARE A ȚĂRII!vineri, 28 februarie 2020


DRACU A SCĂPAT HĂȚURILE LUI EL ZORAB

3.500. 000 de refugiați se îndreaptă spre Europa, cu sau fără CORONAVIRUS.
Turcia a decis să deschidă “ȚARCUL LUI EL ZORAB”, care cu întreagă lui “HERGHELIE” se îndreaptă în gallop spre Europa.
În “herghelie” avem rase pur sînge de:
• Hamas (Arabă: حركة حماس) (Palestina)
• Brigăzile Martirilor Al-Aqsa (Arabă: كتائب شهداء الأقصى)(Palestina, Cisiordania)
• Ansar al-Islam (Arabă: انصار الاسلام)(Irak)
• Al-Qaida (globală)
• Asbat al-Ansar (sudul Libanului).
• Jama'at al-Tawhid wa'al-Jihad (al-Qaeda în Irak)
• Jihadul Islamic Egiptean (Egipt)
• Jaish Ansar al-Sunna (Irak)
• Frăția Musulmană (intenațional)
• Kurdish-Hizbullah (Turcia)
Acum “HERGHELIA LUI EL ZORAB” are liberă intrare spre Europa prin Grecia și Bugaria. Dacă Grecia nici măcar nu se va obosii să o oprească, Bulgaria a detașat la granițe 10.000 de soldați și tehnică de luptă.
Mi-amintesc de o profeție: “Parisul va arde” Sau: “În jurul ROMÂNIEI va fi FOC și mulți vor dorii să se întoarcă acasă și nu vor mai putea.
Suntem aproape de acest scenariu apocaliptic. Această “herghelie umană“ speriată, flămîndă, nervoasă, discriminată, intolerantă, aflată în debandada supraviețuirii nu va putea fi oprită decât prin ÎNCHIDEREA GRANIȚELOR.
Și atunci??? Să auzim de bine generație a
GLOBALIZĂRII.

joi, 6 februarie 2020
DUPĂ 30 DE ANI
  După 30 de ani în fruntea țării am așezat PROSTIA și IPOCRIZIA la rang de conducere de partid și de stat. Întreaga clasă politică după umila mea părere  este formată din INCOMPETENȚI și IPOCRIȚI, care au format partide politice și conduc astăzi ROMÂNIA în interes străin, pentru a-și primii simbria și recunoașterea internațională și în DEFAVOAREA intereselor CETĂȚENILOR ROMÂNIEI.
  Trist este că astăzi IPOCRIZIA și PROSTIA conduce ROMÂNIA. Trist este că astăzi cetățenii României sunt manipulati, alți au devenit PUPINCURIȘTI din interes personal, iar  acea parte a nemultumitilor trebuie să se obișnuiască cu situația, ne avînd altă alternativă.
  Ce ar putea să ne salveze din această situație? Un partid format din PATRIOȚI ROMÂNI…Dar unde sunt aceștia? Va spun tot eu... Pierduți printre  orgolii, compromisi de trecutul lor nu tocmai curat, fărîmitati în partide fără însemnătate, care refuză să se unească într-o MIȘCARE PATRIOTICĂ NAȚIONALĂ.
 Urîtă soarta cu PROSTIA ȘI IPOCRIZIA la conducerea ROMÂNIEI


miercuri, 5 februarie 2020
POLITICIENI CIRCARI ȘI GUVERNE MARIONETĂ
  De 30 de ani România este condusă de POLITICIENI CIRCARI și GUVERNE MARIONETĂ, care se schimbă mai repede precum își schimbă o “damă” lenjeria intimă. E advărat că acești politicieni și aceste guverne sunt mai mizerabile că lenjeria intimă a “unei prostituate de pe centură”, dar cel mai mare RĂU este că acești POLITICIENI și aceste GUVERNE ne conduc de 30 de ani. În această situație ALEGERILE ANTICIPATE ar reprezenta o șansă pentru ROMÂNIA cu SUBLINIEREA APĂSATĂ, că nici unul dintre actualii politicieni să nu mai fie VOTAȚI de români.
 Dacă ei se vor regăsii pe listele viitoarelor partide participante la alegeri, ATUNCI NU AM FĂCUT NIMIC, iar ROMÂNIA își va urma drumul spre PRĂPASTIE.