vineri, 26 august 2011

MUNTII NOSTRI AUR POARTA - BASTUS PANDESTE LA POARTA


Acesta este blestemul nostru. Romani au cotropit Dacia, au luat aurul si l-au dus la Roma. Apoi au venit altii. Popoare migratoare, turcii, tatarii, austroungari, toti cu acelasi scop de a ne fura bogatiile si aurul, acest blestem al pamantului nostru.
Au avut intotdeauna acesti cotropitori sprijin in tradatorii de neam si tara. A fost BASTUS, au fost boierii, au fost grofii.
Astazii istoria se repeta si muntii nostri dragi APUSENI, sunt ravniti si asaltati de lacomia FMI si a Bancii Mondiale, care prin acolotii sai ascunsi, companiile multinationale, in speta GOLD CORPORATION, ajutati de tradatorii de neam si tara in frunte cu un alt BASTUS, ca tot cu B incepe, incearca sa ne fure aurul si sa ne stearga muntii de pe harta.
Din 1989 incoace, BASTUSII au luptat sa distruga industria miniera aurifera, inchizand minele,falimentand inteprinderile care produceau utilajele de extractie si uzinele de preparare. Acum ne ofera in beneficiul lor si defavoarea noastra exploatarea zacamintelor aurifere de catre GOLD CORPORATION, mintind populatia ROMANIEI cu oferta unor noi locuri de munca si dezvoltarea zonelor din preajma exploatarilor.
BASTUSILOR SA AVETI PARTE DE BLESTEMUL AURULUI, DE BLESTEMELE STRAMOSILOR NOSTRI SI DE BLESTEMUL NOSTRU......SA VA BATA DUMNEZEU IMPREUNA CU TOT NEAMUL VOSTRU DE HRAPARETI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu