miercuri, 8 august 2012

EXISTA OAMENI DE LUMINA !

Intr-o lume intunecata, in care rautatea, lacomia, invidia, violenta, intr-un cuvant, non valoarea face astazi legea, am avut marele privilegiu de a face cunostiinta cu OAMENII DE LUMINA. Sunt putini si traiesc eclipsati . Sunt plini de spirit si iubire, veniti si intrupati in aceasta dimensiune pentru a ne lumina calea spre adevar. Sunt fragili, delicati, sensibili, facandu-te sa te intrebi cum pot rezista in cruda lume materiala a zilelor noastre, predominata de badaranie, incultura si rautate. Trec linistiti, plutind, impartasind iubire, chemand spre spirit, bunatate si frumusete. …. Evident ca cei lipsit de spirit nu-I pot observa. Lacomia materiala nu le lasa timpul de a intoarce capul spre frumos, spre iubire, spre adevar. Strigatul lor ce razbate din paginile cartilor de aur, indemnand la iubire si frumusete, nu este auzit de cei ce traiesc in vrajba materialitatii. Dar trebuie sa strig aceste nume a OAMENILOR DE LUMINA, ce am avut marele priviligegiu sa-I cunosc. Iti multumesc ca existi CELINA TATIANA, iti multumesc ca existi ANCA REVNIC, iti multumesc ca existi LAURENTIU OPREA. Va multumesc tuturor OAMENILOR DE LUMINA ca existati. Iar dumneavoastra aprinzator de foc, OCTAVIAN SARBATOARE, impartasind lumina scriitoarei ANCA REVNIC va dedic.
DACII Popor liber de daci neinfricati, Din timpuri acestrale ati luptat Pentru a voastra libertate, Si-ati castigat ! Acum, ca si vulturi zburati spre cer Armele le-ati transformat, Nu mai e nevoie de spada, sa luptati Aveti cu voi de toate… Biruind ati iesit din noapte ! Cu mult curaj, spre soare inaintati Deschideti-va aripile si zburati, Prin inimile voastre ancorati Iubirea si Lumina Divina, Impreuna cu ai vostri frati… Si dragii mei, va rog sa nu uitati Caci voi aveti, sange de Daci !
Un nou FOC SACRU se va aprinde la Sacaramb, unde OAMENII DE LUMINA vor fi iara impreuna in spirit si fapta, dorind sa trezeasca constiinta acestui popor < Cel mai cinstit si viteaz dintre Traci>

Un comentariu:

  1. Si eu iti multumesc pentru frumusetea inimii tale si manifestarea iubirii pe care o reversi asupra tuturor! Frumusetea este in ochii celui care priveste! Felicitari DAC LIBER !!!

    Cu toata iubirea te imbratisez!
    Anca Revnic

    RăspundețiȘtergere