luni, 21 septembrie 2015



AMERICANIZAREA GERMANIZATA,
SAU LA KLAUS A VENIT HANS

        Noul ambasador al SUA la Bucuresti Hans Klemm, si-a prezentat scrisorile de acreditare la domnul presedinte Klaus Iohanis. Prin acest gest SUA, isi arata binevointa fata de presedintele Romaniei, de ai trimite un conational german, de cetatenie americana.
       E aceasi binevointa prin care SUA, prin interventia in orientul mijlociu, si prin sforariile ISIS, trimit la mama Merkel, o gramada de imigranti, spre prosperitatea natiunii germane.
       Cati cai troieni foloseste astazi SUA construiti de catre CIA, cu scopul de a-si asigura hegemonia si dominatia asupra intregii lumi. Ma intreb daca nu cumva si doamna Merkel e tot un cal Troian, introdus in Europa.
        Agresivitatea noii masonerii de peste ocean este atit de evidenta, incat ma intreb daca BATRINA LOJA nu trebuie sa-si schimbe dioptriile si aparatul auditiv, pentru a-si da seama de evidente.
         Sau poate ca s-a gandit sa lase mostenire Europa noii masonerii de peste ocean.
         In ce ne priveste dragi prieteni invatati pe rupte germana si engleza, care incet incet devine noua limba a DACIEI STRABUNE, gratie tradatorilor de neam si tara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu