duminică, 21 august 2016



FELICITARI ASOCIATIEI AVRAM IANCU FILIALA BEIUS

       Asociatia Avram Iancu filiala Beius, a organizat editia a XI-a, Expeditia PE “URMELE LUI AVRAM IANCU “. La aceasta actiune au participat premiantii la Concursul AVRAM IANCU CRAIUL MUNTILOR, elevi din foarte multe gimnazii si licee din judetul Bihor.
       In deplina solidaritate frateasca, si cu mult respect ASOCIATIA AVRAM IANCU filiala BRAD, in frunte cu presedintele asociatiei domnul Iuga Nicolae si presedintele onorific domnul general Barea Vasile, i-au asteptat la TEBEA, unde au vorbit tinerilor despre AVRAM IANCU, patriotism, curaj si demnitate nationala.
       Acestea sunt fapte, acestia sunt tinerii in care ne punem speranta, acestea sunt actiuni pe care ar trebuii sa-le promoveze mai marii tarii, judetelor si oraselor.
DOAMNE AJUTA!


Un comentariu:

  1. Toate aceste initiative trebuie ferite ca de foc de superficialitate, de tendinta de a fi facute ca sa putem bifa in caietele noastre actiuni. asistenta vede, tineretul simte graba, lucrul pe "repede-nainte" realizeaza ca facem ca sa fie facut, ca abia apucam sa terminam actiunea si sa ne retragem undeva la ...una mica, care se face mare, pana spre miezul noptii. Sunt pline campurile, spatiile de desfasurare a actiunilor patriotice dar o mare parte dintre cei prezenti asteapta sa se termine mai repede exact partea pentru care, de fapt ne aflam acolo, sa ajunga la mici, la bere, la programele artistice, etc. Si noi, organizatorii in loc sa cautam solutii ingenioase de mentinere treaza a atentiei poporenilor ne grabim si noi, ne restrangem minutele de cuvantari, ne rugam unii de altii sa scurteze pana la ridicol ceea ce doreau sa arate, stiind si noi care este de fapt dorinta, asteptarea celor prezenti. Si ne impacam cu asta fiind cumva bucurosi ca sunt veniti acolo, nu mai intrebam daca au venit pentru evenimentul celebrat, comemorat, etc sau sa "faca o iesire la iarba verde".

    RăspundețiȘtergere