miercuri, 2 mai 2018




O NAŢIUNE si O IDENTITATE  ATACATĂ

  După mai bine de 2000 de ani naţiunea noastră iar este atacată. În ciuda tuturor vitregiilor istoriei DACII au reuşit să supravieţuiască, să fie NEMURITORI, trăind în sufletele celor ce s-au născut mereu pe aceste meleaguri. DACIA şi STRĂBUNII noştri au trăit prin generatile care s-au succedat în timp, până în zilele noastre.
  Astăzi duşmanii înţelegând acest lucru nu ne mai ataca teritoriul ci ne atacă pe noi în CONŞTIINŢA noastră, ne atacă NEAMUL, TRADIŢIA, DEMNITATEA. O fac prin toate mijloacele de care dispun, hotărâţi să ne şteargă de pe glob ca NAŢIUNE, ca NEAM, ca DACI.
  DACISMUL, acest curent renăscut din NEMURIREA noastră încearcă din răsputeri să facă faţă acestui atac, încearcă să implementeze în sufletele tinerei generaţii dragostea de străbuni, identitatea noastră, DEMNITATEA noastră.
 Din păcate suntem foarte puţini şi mai ales DEZBINAŢI, datorită unor orgolii prost înţelese(de blestemul infatuării şi trădării)...dar dacă nici în aceste momente nu ne TREZIM, nu ne UNIM, şi nu avem CURAJUL de a face ceva, atunci ...???
  In acest sens vin cu această iniţiativă împreună cu prietenii şi fraţii mei DACI rugând pe cei care rezonează cu aceste sentimente  să participe activ, şi să o susţină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu