miercuri, 4 septembrie 2019



OSPICIU MONDIAL

     Lumea înebuneste pe zi ce trece, lumea şi-a pierdut busola, iar busola lumii este bunulsimt . Din această cauză astăzi îţi vine să pui în practică ce a zis marele nostru poet Eminescu: "să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni"
      Lumea a devenit un ospiciu mondial: Toţi se vreau şefi de stat, priministri, senatori, miniştri, deputaţi, patroni, directori, etc. Nimeni nu-şi evaluează  astăzi ADEVĂRATA
VALOARE, şi să accepte că este mai bun ca strungar, electrician, şofer, muncitor, etc.
      Scara adevărată a valorii a fost modificată prin cumpărarea de funcţii, iar lumea a fost împinsă spre NONVALOARE şi NEBUNIE. Se dau teste psihologice la şoferi, la paznici, iar şefii de stat şi guvern sunt nebuni cu manifestări, şi uneori acte în regulă. Societatea umană se îndreaptă spre un haos total demn de un OSPICIU MONDIAL.
       S-au cumpărat  diplome, licenţe, doctorate. S-au cumpărat certificate de sănătate mentală, de către analfabeţi şi nebuni. S-au obţinut cu acestea, funcţii importante în stat şi societate. Normalitatea a ajuns să fie condamnată ca nebunie, iar nebunia să fie acceptată ca normalitate.
      Un prieten bun spunea odată: Lumea este bolnavă, lumea este nebună....şi culmea, NICI EU NU MĂ SIMT PREA BINE
      SALVAŢI LUMEA DE NEBUNIA EI !  REINTRODUCEŢI ADEVĂRATĂ VALOARE !
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu