joi, 3 februarie 2011

DAR EI POT ?

Ce se intampla astazi in lume ne da dreptul sa ne intrebam daca cei ajunsi la putere prin votul nostru, pot sa plece si atunci cand noi le cerem acest lucru. Tunisia, Egipt, Yemen, (si de ce nu si Romania ),tari unde populatia care o duce prost cer conducatorilor sa plece, sa demisioneze. DAR EI POT ?
Ma intreb daca agatarea cu dintii si ghiarele de "scaunul puteri" este o boala, un drog, sau ceva mult mai profund(sa-i zicem ocult). Pentru ca logic, toti acesti conducatori ar trebui sa plece, dand dovada de intelepciune, spirit de autoaparare, protectia proprii lor persoane si a membrilor de familie. DAR EI POT ?
Inep sa cred ca nu. Incep sa cred ca toti acesti conducatori de natiuni (ei si alti), nu jura cand vin la putere CREDINTA POPORULUI CARE I-A VOTAT, CI UNEI FORTE OCULTE>> si parasesc puterea atunci cand aceasta FORTA OCULTA, le da voie sa se retraga.
ALTFEL NU EXISTA LOGICA REFERITOR LA CRAMPONAREA DE PUTERE, ATUNCI CAND POPORUL NU TE MAI VREA... SI DACA MAI ADUGAM SI IMPARTIREA ACESTEI LUMI IN BOGATI SI SARACI, LOGICA NE SPUNE..... CA EI NU SE POT RETRAGE CAND VOR !...CI CAND LI SE DA VOIE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu