luni, 7 mai 2012

                                                      BICIUL DIN MANA PUTERII
 Exista o institutie in Romania, o institutie care absoarbe importante sume de la buget, sume stranse prin taxe si impozite din buzunarele saracite ale romanilor... Aceasta institutie se cheama JANDARMERIA ROMANA.
Intrebarea care se pune astazi este pentru ce a fost creeata aceasta institutie, in contextul in care constatam ca zilnic se fura cablurile electrice si sinele de pe calea ferata, se taie stalpii de inalta tensiune,se devalizeaza fabrici si uzine, punandu-se in pericol securitatea nationala, iar siguranta cetateanului este pusa in pericol in fiecare zi . Se pare ca atributile acestei institutii s-au redus doar la a reprima cu profesionalism orice forma de protest si de a face ordine pe stadioane. Si uite asa romanilor , pe propria lor cheltuiala li se administreaza o bataie profesionala, li se inchide gura, sunt arestati si lipsiti de libertate in numele respectarii ordinei publice. Unde o fi CONSTITUTIA ?
 Dar sa nu ne plangem… Acesta institutie functioneaza sub diverse nume in toata lumea. Oamenii sunt batuti la fel la Moscova, ca si pe Wall Stret, se bucura de bastoane si gaze lacrimogene la Londra, Paris, Madrid, Atena, Roma, etc . globalizarea functionand perfect in sistem. Institutia de reprimare a nemultumirilor exista peste tot in lume, servind cu credinta marea putere, care prin aceasta mana forte conduce turma de sclavii, spunandu-le povesti frumoase despre LIBERTATE si DEMOCRATIE. M-am intrebat adesea daca cineva ne-a consultat cu privire la existenta acestei institutii de reprimare evidenta a strigatului deznadajduit de nemultumire, daca este normal sa platim taxe si impozite pentru a fi batuti cu cele mai moderne dotari, JANDARMUL fiind echipat astazi ca un soldat al viitorului, care culmea se lupta cu cetateanul slabit de foame, zdremtuit si inarmat cu o pancarda, un steag si un megafon. Este evidenta nedreptatea, este fatisa minciuna, este strigatoare la cer impostura prin care PUTEREA ne taxeaza, ne impoziteaza, pentru a fi batuti cu profesionalism in cazul in care ne ridicam capetele
. Astazi in Romania ca si peste tot in intreaga lume exista aceasta institutie, care sub pretextul mentinerii ordinei publice, este de fapt BICIUL DIN MANA PUTERII, care mana turma.
 LIBRTATE, DEMOCRATIE, povesti scrise pe spatele cetateanului cu BASTONUL !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu