luni, 28 mai 2012


TICALOSI PE TOATE GARDURILE

O data la patru ani de zile TICALOSII ne zambesc gales din afise lipite pe garduri, stalpi, vitrine si bineinteles de pe panourile electorale. Oportunistii natiunii Romane, ticalosi avizi de putere, bani si functii, mincinosii si nepuntinciosii acestei tarii, ranjesc larg cersind votul cetateanului credul, inselat pentru a nu stiu cata oara de promisiunile electorale, sticla de ulei, punga de zahar si malai, galeata si cana electorala.
E drept ca exceptia intareste regula. Printre cei 95 % de ticalosi oportunisti, intalnim 5 %, oameni gospodari, oameni carora le pasa de consateanul lor, oameni care indiferent de culoarea politica, indiferent de partid, sunt inregimentati in PARTIDUL COMUN AL GOSPODARULUI SI AL BUNULUI SIMT……Sunt foarte putini, greu de gasit, greu de sustinut, pentru ca ticalosii I blameaza la tot pasul.
Oportunistii politicii, ticalosii natiei Romane care astazi ne zambesc cu tupeu de pe afisile lipite peste tot nu-I agreaza pe GOSPODARI, indiferent din ce partid fac parte. De ce ?…Pentru ca nu sunt ticalosi ca si ei, pentru ca nu candideaza pentru a se imbogatii, pentru ca lupta pentru comunitatea care I-a ales, si pentru ca CETATEANUL este pentru acestia mai presus decat partidul din care fac parte.
Astazi sunt silit sa-mi inabus scarba trecand pe langa chipurile zambitoare, studiate de arta fotografica electorala, in asa fel ca sa inspire incredere. Dar.…pe multi I cunosc, pe multi I stiu de ce sunt in stare, si-ar ucide si mama pentru o functie politica, si-ar vinde si sufletul sa poata sa mai fure inca 4 ani, lafaindu-se in fotoliul de primar.
Cetatean ROMAN, nu te lasa inselat. Deosebeste gospodarul de ticalos. Deosebeste si alege corect intre cel ce a facut ceva si cel ce promite, cel ce te minte, cel ce te inseala si pe care din ignoranta ta il vei suporta 4 ani in fruntea obstii.
Imi permit sa dau un sfat, un sfat de bun simt. Daca ai ce vota voteaza, daca ai pe cine vota voteaza, daca gasesti GOSPODARUL care sa aibe grija de obste voteaza.….Daca din afise iti zambesc numai ticalosi, ignorai si nu te deranja sa mergi la vot. Nu exista buni si mai putin buni. Exista GOSPODARII …SI….TICALOSII DE PE GARDURI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu