vineri, 6 iunie 2014

DUBLUL CINISM VESTIC

Ieri 04.06.2014, am asistat la Brad la o conferinta sustinuta de un reprezentant al CORAL-MINE, care ne-a prezentat importanta apei pentru organismul uman si necesitatea ca aceasta apa sa fie curata, alcalina si vie. Deasemeni specificand ca astazi toate produsele care le consumam sunt pline de pesticide, este necesara detoxifierea organismului . Tinand cont ca in produsele actuale cantitatea de proteine si vitamine au scazut, crescand cantitatea de pesticide , iar calitatea apei lasa de dorit, domnia sa ne propunea achizitionarea de la CORAL-MINE a urmatoarelor produse
APA IMBOGATITA CU CALCIU DE CORAL
Pret pachet mare (30 pliculete cate 1g ) pentru membri clubului: 28 $.Pret de vanzare:36 $ TVA inclus
Pret pachet mic (12 pliculete cate1g) pentru membri clubului: 12 $.Pret de vanzare:16 $ TVA inclus
Pentru adaugarea de vitamine in corp, o alta serie de produse de la aceasi firma.
Trecand peste restul prezentarii, care prezenta un sistem de distribuire piramidal, avand ca scop imbogatirea patronilor firmei, prin vanzarea acestor produse si un potential venit propriu, iluzoriu a celor care le vor promova. In finalul conferintei l-am intrebat pe conferentiabil, daca considera APA CURATA o necesitate sau un drept al OMULUI si daca este drept ca cetatenii planetei sa cumpere apa curata, sau prafurile care o curata.
Raspunsul acestuia m-a uimt. Mi-a spus ca daca voi pierde trenul si nu voi cumpara produsele lui, nu am decat sa ma mut in Siberia, unde inca gasesc o apa curata. Subliniind ca drumul nostru este de la est la vest, daca vrem sa prindem trenul.
Revenind, ma intreb…Cei care nu au bani sa-si cumpere APA CURATA, prafurile de curatat, suplimentele nutritive. CE SE VA INTAMPLA CU EI ?
IN DUBLUL LOR CINISM VESTIC…DUPA CE VIN IN TARA NOASTRA SI NE OTRAVESC APA AERUL SI MANCAREA, PRIN EXPLOATAREA RESURSELOR CU PROCEDEE TOXICE…VEZI EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST SI EXPLOATAREA ZACAMINTELOR PRIN CIANURARE…VIN ACUM SA NE VANDA SI METODE DE CURATIRE A APEI SI COMPLECTARE A NUTRITIEI.
DOAMNE! CUM PERMITI ATATA TICALOSIE.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu