duminică, 15 iunie 2014




MINERII SUNT SFINTI PE LANGA VOI !


Nu scriam acest lucru daca viata nu ma facea partas activ la acele evenimente dureroase din 13-14- Iunie 1990. Nu scriam acest lucru daca nu eram indignat de emisiunea Tv de la B1 TV.
Nu vreau sa reiau sirul evenimentelor la care am fost participant activ ca luptator in USLA, trimis la orele 4.30 la Universitate sub comanda col. Ene Zaharia (Dumnezeu sa-l odihneasca), pentru a lichida grupul de elemente teroriste inarmate aflate in Universitatea Bucuresti.
MANIPULARE DRAGI ROMANI, manipularea celor care au dat lovitura de stat din 1989. Manipulare si denzinformare fata de organele de securitate ale statului, fata de mineri, fata de cetateni, cu scopul oneros de a pune mana pe putere.
Acesti manipulatori, tradatori de neam si tara, ajunsi la conducere se fac vinovati de mortii din Decembrie 1989, iunie 1990 si de toate celelalte victime, precum si de distrugerea ROMANIEI… CINE-I PEDEPSESTE ?
Dar sa las asta… Sunt idignat de atitudinea celor care-l acuzau pe Cosma ca a venit cu minerii in Bucuresti… Sudisti nenorociti din presa, va intreb acum ?!
Cand ati fost cinstiti ? … Cand strigati de pe trotuare si balcoanele din Bucuresti “CINSTE LOR, CINSTE LOR, CINSTE LOR MINERILOR ! (am fost acolo si am auzit cu urechile mele)…Sau acum nenorocitilor, cand i acuzati pe mineri de venirea la Bucuresti si mineriade.
SUNT INDIGNAT DE ATITUDINEA VOASTRA LIPSITA DE CARACTER, TIPIC SUDISTA, MITICISTA.
COZMA ARE DREPTATE !           MINERII SUNT SFINTI PE LANGA VOI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu