miercuri, 24 decembrie 2014





RUSINE CLASEI POLITICE DE DUPA 1989

Sint in Brad, orasul e plin de masini, magazinele pline de cumparatori…S-au intors sclavii. Astazi au venit acasa copii din strainatate, astazi au venit acasa muncitorii romani din strainatate. Orasul Brad, orasul care le-a inchis locurile de munca si nu le-a oferit nimic in schimb, i primeste cu LIDEL, PROFI, PENY. Unde o sa-si lase valuta primita dupa lungi ore de sclavie.
Vorbesc cu un prieten plecat de multi ani in Germania. In fabrica lui sint 200 de romani, in Germania se vorbeste peste tot romaneste…DOAMNEEEE!
Intreb? Dar nemti ce fac. “Spun Romanilor sa tina mereu ciocanul in partea dreapta, sa ridice cotul sus, sa nu-si dea cu ciocanul peste degete”…DOAMNEEE!
Tradatori de neam si tara unde v-ati trimis fratii. Peste ce mai domniti? Pentru ce mai avem 600 de parlamentari, o groaza de ministere…si evident, avind in vedere ca majoritatea romanilor sint in Germania …UN PRESEDINTE NEAMT!
Desfintati-va clasa politica de dupa 1989! Azi domniti peste copii de gradinita, peste pensionari ca mine…..clasa muncitoare, sunt sclavii romani din strainatate.
In ajunul craciunului, ROG PE BUNUL DUMNEZEU SA VA PEDEPSEASCA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu