vineri, 9 ianuarie 2015




ANTITERORISTUL DUMNEZEU

Nebunia acestei lumi consta intr-o expresie scapata astazi pe posturile de televiziune, o marturisire a unui cetatean francez caruia i  s-a luat masina de catre asa zisii teroristi. Acestia s-au exprimat ”nu ucidem civili”,
Ma intreb toti cei ucisi ce au fost? Presupun ca agenti a unor servicii secrete si militari.,, iar aceasta expresie “nu ucidem civili”, este de regula uzitata de cei ce au o pregatire militara.
Finalul, in care asa zisi teroristi au fost ucisi, s-a desfasurat fara pierderea nici unui ostatic. Daca acestia doreau sa ucida ostaticii, le era foarte usor, si nici o forta antiterorista nu-i putea impiedica. SI ATUNCI?
Atunci, in aceasta nebunie a terorii. Sa spunem adevarul, ca cei care sint vinovati despre aceste crime, despre aceste fapte de terorism sint: MAREA FINANTA MONDIALA, cei care impart lumea in saraci si bogati, in puternici si sclavi, in tari bogate si tari sarace. Acestia sint cei care organizeaza actiunii teroriste sub steag fals pentru as justifica actiunile armate asupra tarilor pe care vor sa le exploateze, acestia practica terorismul de stat, mascat sub diverse forme…LOVITURI DE STAT, REVOLUTII, ETC.
ADEVARATII TERORISTI SI ADEVARATA TEROARE ESTE FACUTA SI INTRETINUTA DE CEI CE ASTAZI, SI-AU AROGAT DREPTUL DE A CONDUCE LUMEA…  PE ACESTI TERORISTI CINE O SA-I LICHIDEZE?
POATE ANTITERORISTUL DUMNEZEU.

2 comentarii:

  1. Este adevarat, ca se practica terorismul mondial, care imparte lumea in saraci si bogati,datorita guvernului din umbra care finanteaza si pregateste asemenea teatre de razboi si actiuni teroriste pe tera. Ei doresc sa acapareze cat mai multe bogatii ale solului si a subsolului. Pentru ce si la ce le foloseste bogatiile unor persoane ? In loc sa pregateasca activitati pasnice si sa dezvolte PACEA in lume fara teroare si frica, dar spun ca sunt democrati dar unde este democratia ? ca prin globalizare nu vad ce democratie va fi, ci mai mult o dictatura feroce mondiala. Eu propun si altor organizații mondiale sa faca un samit pe aceasta tema si problema strict necesara pe tera, Acest guvern mondial si alte organe abilitate sa pregateasca teatre de plantarea de arbori ( de copaci ) în deserturi si in locuri unde sau facut exploatari forestiere si defrisari de paduri necontrolate pentru a avea un oxgen curat si nu poluat. Solutii tehnice sunt dar trebuie sa fie puse in valoare. Sa foloseasca persoanele din teatrele de razboi si terorism in scopuri pasnice precum si combustibilul consumat sa fie folosit in tot in scopuri pasnice. Doresc PACE în intreaga lume mondiala, fara ura politica de stanga sau dreapta, fara ura religioasa indiferent ce religie practica fiecare cetatean de pe tera. Sa ii lasam sa isi aleaga singur religia sau politica de care crede el Opiniile sunt diferite dar trebuie in stil democratic sa ajungem la o singura intelegere de PACE si prietenie intre POPOARE. Sa oprim tetrele de razboi si terorism . Sa propunem sa promovam PACEA in LUME in folosul populatiei. Pentru ca avem o singura planeta pamant cu viata, alta deocamdata nu este. Pana cand se va descoperi alta planeta cu viata sa o pastram pe acesta pe care o avem. Prin PACE si dragoste umana intre toate popoarele lumii noastre de pe TERA. Puteti sa traduceti in mai multe limbi si sa distribuiti. Cu stima, Ioan David - Bacau / Romania Cod postal 600127.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru comentariu, aveti perfecta freptate, PACEA insa nu este in gena acestor monstri, care isi spun "ILUMINATI"

      Ștergere