miercuri, 4 februarie 2015






ATENTIE! MAI AVEM ASTAZI UN STAT ROMANIA?

Permiteti-mi sa ma intreb daca astazi mai exista statul Romania…Nu, nu am inebunit, si o sa va prezint argumentele pe care se sustine intrebarea mea.
1.Presedintele statului este domnul Klaus Iohanis, cetatean roman de origine germana, cu parintii in Germania.
2. Primul ministru Victor Ponta, are cariera in umbra plagiatului, si este suspectat intr-o serie de afaceri tenembroase.
3. Parlamentul Romaniei, are o multime de parlamentari arestati pentru infractiunii de luare de mita, trafic de influenta etc. Fiind considerat o institutie corupta.
4. Justitia din Romania, are in virfurile sale la Curtea Constitutionala, DICOT, fosti magistrati arestati si inculpati penal, pe linga alti multi magistrati mai putin importanti aflati dupa gratii.
5 Servicile secrete, sint acuzate de coruptie, interventie in viata politica si politie politica. (vezi cazul Coldea si decapitarea SRI, cazurile de coruptie din M.I.)
6. In cadrul ministerelor au activat si activeaza persoane care au fost condamnate penal , sau sint cercetate penal.
In aceste conditii ma intreb daca statul ROMAN, mai este functional, credibil, sau a intrat in colaps total.
7. Drepturile fundamentale ale cetateanului si ale societatii civile, sint grav incalcate de corporatile straine, sub obladuirea infractionala a potentatilor vremii. (vezi dosarele penale deschise pe paduri, zacaminte, etc,)
OAMENI BUNI, CETATENI AI ROMANIEI TREZITI-VA CA O SA RAMANTI FARA TARA ACCEPTIND SA FITI CONDUSI DE ACEASTA GRUPARE MAFIOTA CARE A PUS MINA PE TARA DUPA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989.
Probleme care sa puna sub semnul intrebarii existenta si credibilitatea statului ROMAN, sint mult mai multe, si ameninta chiar existenta acestuia.
ROMANI TREZITI-VA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu