sâmbătă, 14 noiembrie 2015





UNDE DUCE POLITICA DE FORTA SI DICTAT A VESTULUI

     153 DE MORTI SI 200 RANITI, oameni nevinovati, rapusi de teroristi, datorita politicii de forta si dictat a SUA, si a vestului, care in lacomia lor s-au dus peste tarile arabe pentru a le lua bogatiile.
      Am lucrat multi ani in USLA, am luptat multi ani impotriva terorismului, si poate am reusit sa previn multe atentate. Cauza, cauza terorismului, care nimeni nu vrea sa o recunoasca este discrepanta si diferenta intre clase. Ruptura intre bogati si saraci. Amestecul marilor puteri in treburile interne ale altor state. Restu este manipulare, si nimeni nu si-ar risca viata sa faca un atentat terorist, daca ar duce-o bine, daca nimeni nu iar ameninta suveranitatea lui nationala si nu iar impune o alta religie.
      VEDETI ADEVARUL OAMENI BUNI! Cine a inarmat ISIS, cine sustine terorismul in lume. Stie toata lumea . SUA prin CIA. Si atunci cine este vinovat de toate atentatele din lume? Va spun eu TICALOSII CARE CONDUC LUMEA DIN UMBRA! Restu sint victime nevinovate, in rindul acelora care lupta impotriva terorismului, in rindul populatiei nevinovate, in rindul celor care din punctul lor de vedere nu sint teroristi, ci luptatori pentru eliberarea lor nationala.
     ASTA-I ADEVARUL!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu