miercuri, 11 noiembrie 2015



GHEARA NEAGRA A PUTERII

   Soarta acestor meleaguri a fost sa fie ravnite din cele mai vechi timpuri. Soarta locuitorilor acestor meleaguri a fost aceea de a le apara mereu.
   Din nefericire pe aceste meleaguri au trait, traiesc, si vor trai oameni dornici de putere, care pentru a o obtine, TRADEAZA, pe concetatenii lor.
    Asa a fost, este, si va fi  soarta noastra a celor ce traim aici.
    O mare parte dintre noi constietizam acest lucru, si luptam indiferent care va fi deznodamintul final.
     Soarta noastra este de a lupta cu “GHEARA NEAGRA A PUTERII”, acest monstru lipsit de iubire, compasiune, plin de lacomie si trufie.
     Stim ca lupta noastra este inegala “MONSTRU” beneficiind de toate atuurile, iar noi avem de partea noastra doar “CURATA LUMINA SI CREDINTA IN DIVINITATE”
     Dar mai stim ca rezultatul luptei este hotarit de CREATOR, stim ca doar prin lupta noastra o sa putem pastra spiritul si sufletul nostru curat.
     GHEARA NEAGRA A PUTERI, astazi a prins bine ROMANIA, dar printre ghearele ei scapa, OAMENII DE LUMINA, cei cu spiritul si sufletul curat…CARE
NU POT FI INVINSI!

Un comentariu:

  1. Domnul nostru ISUS CRISTOS a spus : CINE NU ARE PE NIMENI MA ARE PE MINE. Sper ca acesta sa fie scaparea noastra si in continuare. Sigur de doua mii de ani pana azi asta a fost scaparea noastra. Domnul nostru a avut mila si grija de GRADINA MAICII SALE care asa cum stie toata lumea superioara ca i se spune din antichitate a fost leaganul formarii civilizatiei umane si nucleul, creuzetul din care au pornit apoi spre cele patru zari suvoaiele umane care, asa cum a poruncit Domnul, s-au inmultit si au stapanit pamantul.. Recentele descoperiri atesta indubitabil aceste lucruri iar viitorul va arata intreg adevarul.

    RăspundețiȘtergere