luni, 28 decembrie 2015


 AHO, AHO DE ANUL NOU ,TREZESTE-TE SAU RAMAI BOU

   Ce repede au trecut 26 de ani de cand ne-am pierdut suveranitatea nationala, si am devenit o colonie a marii finante mondiale. Ce repede am putut distruge ce s-a construit de catre popor, in 45 de ani de comunism. Ce repede ne-am pierdut demnitatea nationala, mindria de a fi o natiune libera, independenta, suverana.
    Iata-ne la sfirsit de anului de gratie 2015, condusi de un presedinte impus de afara, guvernati de un guvern impus de Bruxeles, cu un popor debusolat, preocupat de ziua de maine, cu cei in putere muncind ca sclavi pe afara, iar in tara numarindu-ne somerii, hotii, afaceresisti, impostorii, si ticalosii de politicieni. Nu avem un plan real si o perspectiva pentru 2016, si nici o speranta intr-un viitor.
    Iata-ne ajunsi acum la finalul anului 2015, o tara de pensionari si asistati sociali, dependenti de fondurile bancii mondiale, atribuite cu zgarcenie sub controlul FMI, care ne impune in schimbul banilor, acceptul de a fi si in viitor o colonie a marii finante mondiale.
    Ce ne va aduce noul an? Exploatarea resurselor noastre de catre multinationale, intarirea jugului sclaviei mondiale in jurul gatului poporului, tampirea si indobitocirea in continuare a tinerei generati, controlul total asupra natiunii noastre.
LA MULTI ANI!... SI VA DORESC SA VA TREZITI IN 2016 PINA NU O SA FIE PREA TIRZIU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu