luni, 11 iunie 2018



TRĂDAREA "DEMOCRAŢIEI" TOTALITARISTE

       În dată de 09.06.2018, la orele 20, întreaga ţară a putut urmării pe posturile de televiziune ATACUL domnilor TARICEANU şi DRAGNEA asupra INSTITUTILOR STATULUI : PREZIDENŢIA ROMÂNIEI, S.R.I, şi PROCURATURĂ. Acest ATAC are ca scop slăbirea institutilor statului şi intimidarea lor. Deasemeni, întreaga ţară a putut auzii AMENINŢAREA domnului DRAGNEA la adresa STATULUI DE DREPT. Deasemeni, convocarea în Piaţa Victoriei a membrilor PSD şi simpatizanţii acestui partid cu scopul de a intimida institutile STATULUI de DREPT, este o tentativă de LOVITURA DE STAT rămasă în pragul AMENINŢĂRILOR.
      Având în vedere  art. 155, C. pen, referitor la infracţiunea de  TRĂDARE :

"Infracţiune care face parte din grupul infractiunilor contra siguranţei statului, prevăzute în t. I, art. 155, C. pen., partea specială; consta în faptă cetăţeanului roman sau a persoanei fără cetăţenie, domiciliata pe teritoriul roman, de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenta statului, prin acţiuni de provocare de război contra ţării sau de înlesnire a ocupaţiei militare străine, ori de subminare economică sau politică a statului, ori de aservire faţă de o putere străină, sau de ajutare a unei puteri străine pentru desfăşurarea unei activităţi duşmănoase împotriva siguranţei statului."

      Consider că toate elementele constitutive ale acestei infracţiuni sunt îndeplinite, având în vedere că :
     1. Consilieri de origine Israieleană au contribuit la susţinerea logistică şi consultativă a mitingului de la Bucureşti,
     2. Institutile STATULUI DE DREPT (prezidenţie, S.R.I. procuratură), au fost atacate în vederea slăbirii şi destabilizării acestora,
     3. Au fost aduse în Piaţa Victoriei efective umane care au fost incitate împotriva STATULUI de DREPT, cu scopul subminării    securităţii acestuia.
     4. Mitingul s-a încheia cu AMENINŢAREA readucerii acestor forţe în contextul în care nu sunt aprobate doleanţele PSD, această AMENINŢARE DE LOVITURA DE STAT(chiar rămasă în faza ameninţării şi TENTATIVEI) fiind foarte periculoasă pentru STATUL DE DREPT.

      Rămâne ca S.R.I,(una dintre institutile atacate), conform atributilor să instrumenteze acest dosar, un procuror cu sânge în instalaţie să-l prezinte instanţei, iar JUDECĂTORII STATULUI DE DREPT să se pronunţe şi să ia măsuri de arestare a infractorilor si complicilor acestora aflati in tribuna din Piata Victoriei.
      Acest lucru este normal şi posibil într-un STAT DE DREPT, iar dacă nu se va întâmpla aşa, înseamnă că trăim într-o COLONIE, unde GUVERNATORII se bat pentru putere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu