joi, 21 iunie 2018



UN CONDAMNAT PENAL ÎN FRUNTE CAMEREI DEPUTAŢILOR
SAU IPOCRIZIA POLITICIANULUI ROMAN

     Ca cetăţean mă întreb cum în fruntea DEPUTAŢILOR poate sta un CONDAMNAT PENAL cu acte în regulă, cum poate fi tolerat şi acceptat de către aceştia? Răspunsul logic poate fi unul singur...Numai în cazul dacă şi ceilalţi deputaţi sunt la fel de PENALI, dacă au aceasi valoare morală cu acesta, aceleaşi interese de JAF şi DISTRUGERE a ţării.
     În orice STAT DE DREPT NORMAL, acest "politician penal" şi-ar depune imediat DEMISIA...Dacă nu ar face-o, ar fi aruncat de colegii de cameră afară din PARLAMENT, pentru a nu le fi ştirbi imaginea.
     Dacă acest lucru nu se va întâmpla, dacă LIVIU DRAGNEA rămâne în fruntea PARLAMENTULUI ROMÂNIEI, atunci acolo în PARLAMENTUL ROMÂNIEI este o CLICĂ DE INFRACTORI, o adunătură PENALĂ, care au în frunte pe acest INFRACTOR, condamnat cu acte în regulă.
     Eu ca CETĂŢEAN mă dezic în acest caz de PARLAMENTUL ROMÂNIEI, nu-l recunosc, şi îmi este RUŞINE că trăiesc într-o ţară condusă de  HOŢI şi susţinători ai HOŢILOR.
    Şi încă ceva : Când primul ministru al ROMÂNIEI, şi ministru de interne se consideră SOLIDAR cu un INFRACTOR, atunci este incontestabil că  GUVERNUL trebuie să cadă imediat la o MOŢIUNE DE CENZURĂ, dacă trăim intr-o tară normală.
     Dacă o să avem tot acest guvern, tot pe Liviu Dragnea în fruntea PARLAMENTULUI, înseamnă că nu trăim într-o ţară normală, nu suntem un POPOR NORMAL şi ne merităm soarta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu