marți, 7 mai 2019



ALEGERI PARLAMENTARE  UE SAU REFERENDUM

   Avem alegeri pentru parlamentul European şi totodată şi REFERENDUM referitor la JUSTIŢIE. Important după părerea mea este mai mult REFERENDUL, decât alegerile...
De ce?
   Eu cred că oricine va ajunge în parlamentul UE, trebuie să fie un bun român, indiferent de partidul care l-a propulsat acolo. Dacă ajunge acolo cu alte scopuri şi interese este doar un TICĂLOS. Importanta alegerilor pentru parlamentul UE, după părerea mea, este doar scorul care o să-l obţină partidele politice. Dacă PSD-ul o să treacă de 30%, rămânem acelaşi popor de inculţi şi PUPINCURIŞTI, şi atunci nici REFERENDUL pentru JUSTIŢIE nu-şi are rostul...Dacă PSD-ul va pierde urât această rundă electorală, ROMÂNIA mai are o şansă.
  REFERENDUL pentru JUSTIŢIE propus de preşedinte este mult mai important ca aceste alegeri...De ce? Dacă o să votăm ca PENALII să nu mai ocupe funcţii publice, ROMÂNIA NU O SĂ MAI FIE O ŢARĂ CORUPTĂ CA ÎN PREZENT...Mi se pare foarte important acest lucru văzând CORUPŢIA de astăzi din România, ticăloşia celor care o conduc, PUPINCURISMUL, şi starea generală a ŢĂRII NOASTRE.
  MERGEŢI LA VOT! VOTAŢI FĂRĂ PENALI ÎN FUNCŢII PUBLICE! Şi trimiteţi în parlamentul UE pe cine doriţi dumneavoastră, că tot nu contează cine va ajunge acolo.
  Eu aşa o să fac.

Intrebari REFEREDUM
1 - Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?
2 - Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cuextinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu