vineri, 17 mai 2019



EU PE CINE VOTEZ?

Mulţi mă întreabă pe cine să voteze? Asta mă pune serios pe gânduri şi fără a fi un susţinător a unei societăţi ELITISTE, cred că ar trebuii schimbarea legii electorale.
De ce?
 1. Dacă nici după aproape 30 de ani nu ţi-ai dat seama cine a trădat această ţară? Cine o fură? Cine profita de cetăţenii ei? CINE SUNT CORUPŢII? Cine sunt excrocii ? Cine sunt PARVENIŢII ,CINE SUNT DUŞMANII ŢĂRII ?... Atunci ai mari probleme de inteligenţă.
  2. Dacă şi acum gândeşti că nu are rost să te prezinţi la VOT şi la REFERENDUMUL ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI, înseamnă că nu eşti destul de inteligent să îţi dai seama că asta e singura ta ARMĂ împotriva TICĂLOŞILOR.
  3. Dacă şi astăzi mă întrebi pe mine TU PE CINE VOTEZI? Nu te ridici deloc deasupra cetăţeanului turmentat, nivelul tău de inteligentă este discutabil, şi probabil o să greşeşti mergând la votare.
  4. Dacă nu ar exista PROSTII, nu ar exista nici HOŢII, CORUPŢII, EXCROCII. Din acest motiv cred că ar trebuii schimbată LEGEA ELECTORALĂ.
   ÎN CE SENS:
  1. La VOT nu ar trebuii primite persoane fără şcoală, fără educaţie, fără un minim de cunoştinţe în ce priveşte educaţia civica si socială. Astfel de persoane nu pot hotărî viitorul nostru.
  2. La vot nu trebuiesc primite persoane cu cazier judiciar, persoane care au săvârşit infracţiuni...Moralitatea lor este îndoielnică şi nu pot hotărî viitorul oamenilor cinstiţi.
  3. La vot nu ar trebuii primite persoane ce au trecut de vârstă de 70 de ani. Aceste persoane mai au puţin de trăit, unele au mintea înceţoşată, sunt uşor influenţabile şi chiar senile...Nu pot hotărî cum o să trăiască generatiile viitoare.
 Din acest motiv cred că noul legislativ ce va fi ales are principală obligaţie de a schimba LEGEA ELECTORALĂ. Ar fi bine schimbată ACUM, în timpul jocului, pentru că în fruntea ţării să nu mai ajungă HOŢI, CORUPŢI, TRĂDĂTORI DE ŢARĂ, PARVENIŢI ŞI TICĂLOŞI.
   Eu dragi mei ştiu pe cine VOTEZ...VOI VOTA PE CEI CARE ŢIN  LA  ŢARĂ!
   NU VOI VOTA CORUPŢII DIN PSD
   NU VOI VOTA PERSOANE CARE NU IUBESC ŢARA DIN PNL.
   NU VOI VOTA TRĂDĂTORI DE ŢARĂ, CEI CARE SERVESC INTERESE STRĂINE.
   NU VOI VOTA OPORTUNIŞTI INTRAŢI PE LISTELE  ELECTORALE.

   DOAMNE AJUTĂ ACEASTĂ TARĂ SĂ NU MAI FIE LA CHEREMUL PROŞTILOR.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu