sâmbătă, 15 ianuarie 2011

TVR 1 PROMOVEAZA VALORILE MORALE

Am ramas uimit si profund recunoscator televiziunii nationale, cand am vazut promovarea serialului Corean "LEGENDELE PALATULUI". Un serial in care sunt promovate valorii morale cum ar fi; politetea, curajul, cinstea, corectitudinea, etc.
Daca dupa 1989 incoace, toate posturile de televiziune, adevarate trusturi internationale sau nationale de indobitocire a maselor si manipulare a acestora, au promovat in majoritatea cazurilor violenta si goana dupa inavutire cu orice pret, iata ca televiziunea noastra nationala TVR 1 isi revine cu un film serial din cultura asiatica.
E drept ca la ora actuala ma intreb carei Categorii de populatie se adreseaza, avand in vedere ca marea masa a populatiei a fost MANELIZATA, INDOBITOCITA, VULGARIZATA, si CRETINIZATA, de posturile de televiziune doritoare de profit in detrimentul educational.
E drept ca fiecare detinem o telecomanda si avem libertatea alegerii programului TV, dar va rog sa ma crede-ti ca apasarea unei taste si alegerea programului, VA SITUEAZA INTR-O ANUMITA CATEGORIE DE INDIVIZI.
ALEGEREA VA APARTINE ! STIMA COLECTIVITATII IN FUNCTIE DE ALEGERE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu