marți, 4 ianuarie 2011

GERUL DIN SUFLETELE ROMANILOR

Scriu in memoria unui pensionar poreclit MISU .... DUMNEZEU SA-L IERTE
Cand esti un batran pensionar singur, bolnav si cu multa demnitate, nu te rogi de nimeni, nu apelezi la nimeni, nu vrei ca semenii tai sa sufere alaturi de tine....si atunci mori singur, fara ca nimeni sa-ti calce pragul....doar intr-un tarziu, un vecin te gaseste inghetat in camera mizera si lipsita de caldura.
Doamne ma intreb unde am ajuns si unde ne indreptam. S-a sters si ultima samanta de umanitate din noi. Greutatile vieti ne-au facut NE"OAMENI.
Pe vremuri era o bucurie sa-ti intalnesti vecinul, sa petreci alaturi de el, sa te bucuri de munca, de realizari, de viata intr-un cuvant......SUNTEM DIN CE IN CE MAI RAI......VIATA NE-A FACUT ASA......LIPSA CREDINTEI NE-A ADUS AICI.......FUGA DUPA AVERE SI DUPA BANI, PARVENIREA SI TRUFIA NE IMPINGE IN BRATELE RAULUI.
MAI EXISTA VALOARE MORALA IN ROMANIA, IN TARA UNDE STATUL SI-A PIERDUT VALORILE CONSTITUTIONALE, MORALE, NATIONALE......IMBRACANDU-SE IN MANTIA CAPITALISMULUI RAPACE.
VOUA CARE CONDUCE-TI ASTAZI ROMANIA VA SPUN CU MANA PE INIMA CA; PENSIONARUL "MISU" ERA UN SFANT PE LANGA VOI. ERA MULT MAI EDUCAT CA VOI, MULT MAI CORECT CA VOI, MULT MAI PATRIOT CA VOI........EL ERA < OM >.......VOI CE SUNTE-TI ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu