marți, 1 noiembrie 2011

NECURAT INTRE NECURATI


Acum m-am convins ca biserica nu poate sta departe de politica. Acum m-am convins ca biserica este o oportunista, fiind mereu alaturi de cei de la putere.
Ma intreb daca ierarhii bisericii ortodoxe Romane isi dau seama ca implicandu-se in politica, chiar si subtil si tangential, indeparteaza pe credinciosi de biserica.
In fata Domnului toti suntem egali. Nu suntem nici de dreapta nici de stanga, nici rosi, portocali, verzi, galbeni, etc. Nici saraci nici bogati. Toti suntem copiii Domnului. Biserica fiind a domnului trebuie sa se pastreze echidistanta si sa nu se implice in politica, sa nu sprijine chiar subtil un partid sau altul, o grupare sau alta.
Ce am vazut acum cu ocazia canonizarii lui Andrei Saguna si la Alba Iulia, ma face sa ma intreb, daca in aceste timpuri, necuratul nu si-a bagat coada si in biserica. Arhiereii bisericii Romane, trebuie sa faca dupa evenimentele din Ardeal multe penitente si sa se afume bine cu tamaie, pentru a scapa de “necuratul”
Domnul va vede ! Domnul va judeca !……dar va judecam si noi !
Ati dovedit ca in biserica nu vorbeste numai Domnul prin glasul Parintelui , ci si politicianul subtil ajutat de biserica…..Urat !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu