sâmbătă, 31 decembrie 2011

SA FITI OAMENII DE LUMINA


La trecerea dintre ani, la pasul in 2012 va doresc sa deveniti “OAMENI DE LUMINA”.
Nu este un lucru usor avand in vedere eterna lupta intre lumina si intuneric, nu este usor avand in vedere ca noi oamenii, in acest context, ne zbatem impartindu-ne fiinta intre adevarul vietii si iluzia acesteia . Astazi , mai mult ca oricand , gratie evolutiei societatii umane ne aflam in pragul alegerii constiente a drumului pe care o sa-l urmam, situindu-ne de partea densa a materialitatii, sau partea diafana a spiritualitatii.
In ce ma priveste si in credinta mia, exista si calea bunului simt, calea de mijloc, descoperita inca din anul 552 i.Hr de catre Siddharta Gautama, fondator al budismului , in care omul in planul existentei terestre, supus legii dualitatii, divizat intre persoana si fiinta, reducandu-si egoismul individualitatii poate imbratisa iubirea divina, desavarsindu-se in lumina.
Calea luminii, calea omului de lumina, este iubirea fata de natura care ne inconjoara, fata de semenii nostrii, fata de adevar si dreptate. Este calea renuntarii la egoismul puterii, bogatiei nesimtite, este renuntarea la orgolii, infatuare, nemsintire, indiferenta si incultura. OMUL DE LUMINA, este un om bun, un om plin de iubire , preocupat de adevarurile vietii. Aceasta VIATA, daruita de divinitate, pentru a fi traita cu raspundere si intelegere a adevarurilor universale. Scopurile marunte, iluzorii, trecatoare, cum sunt puterea si averea, nu se regasesc pe calea omului de lumina, care constientizeaza ca a venit singur si gol pe acesta lume si va pleca singur si fara sa ia nimic, decat faptele sale.
Aceasta viata daruita noua de divinitate, poate fi o viata frumoasa, fericita, luminoasa, daca oamenii se vor transforma, renuntand la individualismul si egoismul lor, in OAMENI DE LUMINA.
VA DORESC CA IN ANUL 2012 SA DEVENITI OAMENII DE LUMINA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu