miercuri, 28 octombrie 2015



BILUTE

    Traim in tara in care Elena Udrea se joaca cu bilutele parlamentarilor. Si de atit joc cu bilutele alesilor nostri... parlamentarilor li s-a sculat mintea si din prea multa munca s-au facut de caca…o.
     Ma gandesc daca aceste bilute de astazi din parlamentul Romaniei, si acele doamne care se joaca mereu cu bilute, nu sint osedati sexuali, deoarece zilnic ne F.. pe noi ca popor, F.. aceasta tara, si noi ca masochisti …i si mai platim.
     Popor Roman…nu vezi ca astazi prin oamenii care i-ati propulsat in fruntea tarii, prin faptul ca prin toleranta voastra acestia se mentin la putere, faceti cel mai mare rau Romaniei.
     Gasca asta de infractori, din BORDELUL PARLAMENTAR AL ROMANIEI, unde blondele se joaca cu bilutele lor, de-a alba neagra, imi creeaza o profunda greata.
      CERETI IN STRADA DIZOLVAREA ACESTEI GASTI INFRACTIONALE, CE TRAIESTE PE SPATELE POPORULUI SI SE JOACA BILUTE IN ASA ZISUL “parlament al romaniei”.(scriu cu litere mici deoarece aceasta institutie este compusa astazi in marea ei majoritate din infractori, slugi, tradatori, si ticalosi)
       Pe scurt astazi am vazut un circ pornografico-politic  “Blonda gadila bilute”
DACA NU LUAM ATITUDINE ROMANIA NU POATE FI SALVATA DIN GHEARELE ACESTOR SPECIMENTE CARE O DISTRUG.
      


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu