marți, 13 octombrie 2015


COLOANA PROSTIEI

   Coloana prostiei, sau cand prostia este ridicata la rang de arta.
    In Timisoara un pseudoartist, a ridicat o coloana din ligheane de plastic, care sa rivalizeze cu coloana marelui Brincusi. Stire difuzata pe postul Prima Tv, cu imaginile de rigoare, in care si un critic de arta local, elogiaza aceasta …PORCARIE - “MONUMENTUL SPALATORESELOR ANONIME”.
     Ma intreb iar in ce tara traim? Indobitocirea poporului nostru vad ca a ajuns sarcina culturala. Se incearca pe toate planurile si prin toate tertipurile ca poporul roman sa fie indobitocit, tembelizat, impins in infern.
      Doamne apara-ne si pazeste-ne de cei ce ne conduc, cei ce incearca sa ne indobitoceasca pe toate linile, isi bat joc de curatenia noastra morala si spirituala, promovind nonvalorile, noncultura, promiscuitatea…Si asta in numele modernismului occidental si a nonconformismului vestic.
DUMNEZEU SA NE APERE!

2 comentarii:

  1. Pai cine nu dorea asa ceva era neocomunist, ceausist, bolsevic, antieuropean, xenofob si nostalgic comunistoid. Esti un tip [o tipa] kinki, esti trendy, esti ceva tzuki daca nu tii cu tara ta, daca arati lumii toate neajunsurile tarii tale, daca arati murdariile din tara precum isi arata ciungul ciotul de picior sau de brat ca sa primeasca mila publica. Si la asa ceva nu ne indemna statul ci noi boii si ineptii de romani care cum vedem ceva strain scuipam si pe mama noastra nu numai pe tara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasati dracului pe cei ce ne conduc pentru ca nu acolo e necazul. Necazul e la noi, la pulime, la cei care cum vedem ceva strain incep sa ne curga balele. Ne vindem pe doi lei si mama si fratele cat de fara caracter suntem.Eu nu ma refer la cei 10-15 % care nu corespund acestei descrieri ci ma refer la cei 85 % care corespund din plin. Si care - din pacate - voteaza.

    RăspundețiȘtergere