sâmbătă, 9 ianuarie 2016




24 IANUARIE 2016

Ce se va intimpla pe 24 Ianuarie 2016? Sindicatul cadrelor militare incearca mobilizarea rezervistilor pentru un miting de proportii, care se va desfasura zice-se impreuna cu societatea civila, si care are ca scop, nu doar revendicarile de ordin material, ci si revendicarile privind independenta si suveranitatea nationala, precum si recapatarea demnitatii armatei ROMANE.
Daca asa stau lucrurile atunci inseamna ca acesta natiune a inceput sa se trezeasca. Daca asa stau lucrurile atunci se merita ca pe 24 IANUARIE 2016, sa fim cu toti in strada.
Am insa o mare indoiala. Toate aceste manifestati au fost deturnate intr-un fel sau altul pina in momentul de fata. Toate aceste manifestati nu s-au ales decat cu o serie de minciuni si promisiuni, si au fost confiscate in interes politic, de catre un partid sau altul.
Daca va fi sa ies in strada , vreau sa fiu convins ca ies sa schimb aceasta conducere FANARIOTA si sa o inlocuiesc cu o conducere nationala, cu o conducere care pune mai presus demnitatea nationala si sentimentul patriotic, decat orice interes extern, bloc militar, sau alte aliante.
MILITARII TREBUIE SA IASA IN STRADA PENTRU ROMANIA. MILITARI TREBUIE SA LUPTE PENTRU ROMANIA…CELELALTE INTERESE NU NE PRIVESC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu