joi, 21 ianuarie 2016




MAMALIGA EXPLODATA

    Moldovenii in fuga lor dupa democratie, s-au umplut de hotie… Din dragoste pentru Europa, si “visul american”, i-au impins pe mari democrati vestici, cu botul in ciolan…Tipic Romanesc, dovendind ca la noi, este ca la ei, asa ca ne putem UNI
    Hai sa dam mina cu mina,
    Sa furam tara strabuna,
    Sa o videm pe doi lei,
    La hoti si la derbedei.
    Aseara insa mamaliga era pe cale sa faca explozie, si satui de atita furtisag democratIc, libertate hoteasca, si ticalosie vestica s-au dus sa dea cu guvernul de pamint.
     Si imediat de dincoace de granita posturile TV din slujba vestului(in special Realitatea TV) au inceput sa tune si sa fulgere, sa indemne la calm si bagarea”cozii intre piciare”, ca doar inca VESTICI nu si-au stabilizat bine sistemul colonial.
      Pe fata stimati concetateni, pe fata si la noi si la Moldoveni, amerloci mina in mina cu eropenoci, sugative de resurse, atenteaza la ROMANIA MARE .
      Se pune de o Ucraina Romaneasca, o provocare care sa ne impinga spre un razboi civil, de care tradatorii de neam si tara din cele doua tari fratesti nu sint straini. Impreuna cu sefii lor din SUA si Europa, fac tot ce le sta in putinta sa ne distruga. DAR DACA EXPLODEAZA MAMALIGA, CINE OARE E MAI APROAPE ? RUSUL sau AMERICANUL…ACEASTA-I INTREBAREA?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu