miercuri, 27 ianuarie 2016



PRIETENII NOSTRI DE LA YALTA PIN’ LA MALTA

   Numai este un secret pentru nimeni ca la Conferinta de la Yalta din 4-11 februarie 1945, Romania a fost predata sovieticilor de catre “prietenii ei americani”
   In golful Marsaxlokk, din Malta pe cucisatorul Rus Maxim Gorki, la Sumitil din 1989, prieteni Rusi au predat ROMANIA, inapoi prietenilor americani.
   Acestia sint “PRIETENII” Romaniei, acestora astazi cei care conduc tara, functie de orientarile de stinga sau de dreapta le ridica osanale si li-se inchina.
   Servicile secrete Romanesti si in primul caz si in al doilea au informat conducerile din acele timpuri cu mersul evenimentelor facandu-si datoria. DAR CINE SA TINA     CONT DE ACELE INFORMARI, CAND CEI CARE CONDUCEAU ROMANIA DOREAU MAI DE GRABA SA-SI SCAPE PIELEA SI SA NU-SI PIARDA FUNCTIILE, CHIAR SI CU PRETUL TRADARII.
    Astazi sintem in preajma sumitului de la DAVOS, unde s-au luat in secret alte reimpartiri ale zonelor de influenta strategica si economica, la care un cuvint greu de spus l-a avut si China….Ha! Ha! Ha ! Oare prietenii nostri Americani ne-au cedat Chinei in lipsa Rusiei?
    Cred ca o nota de informare a grl.Vlad spune cate ceva despre mai marii nostri "PRIETENI", si despre TRADAREA celor care ne-au condus si ne conduc

 “NOTA

Raportăm următoarele informaţii obţinute pe mai multe linii, cu privire la întâlnirea dintre Bush şi Gorbaciov:

1) În cadrul noilor convorbiri la nivel înalt dintre SUA şi URSS, organizate la iniţiativa sovieticilor, cele două părţi vor aborda cu prioritate probleme privind redefinirea sferelor de influenţă şi elaborarea unei noi strategii comune care să le asigure, în continuare, un rol dominant în toate problemele internaţionale (...).

* Din datele de care dispunem rezultă că la întâlnirea dintre Bush şi Gorbaciov ar urma să se discute şi problema exercitării de noi presiuni coordonate asupra acelor ţări socialiste care nu au trecut la aplicarea de «reforme reale», fiind avute în vedere îndeosebi R.P. Chineză, Cuba şi România.

* Cu privire la ţara noastră, Bush va releva că statele membre ale NATO vor continua aplicarea de restricţii în relaţiile lor cu România şi va solicita ca şi URSS să procedeze în mod similar, mai ales prin reducerea livrărilor sovietice de ţiţei, gaz metan şi minereu de fier”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu