vineri, 4 ianuarie 2019



1989 - 2019
TREI DECENII NEGRE

   Unii au parte de 3 ceasuri rele, noi ca naţiune am avut parte de trei decenii negre. Trei decenii negre prin care a trecut ţara şi naţiunea română condusă de TRĂDĂTORI DE NEAM ŞI ŢARĂ, care au distrus tot ce s-a construit de popor în anii de dinainte de 1989. Trei decenii negre când PATRIA şi POPORUL au fost JEFUITE cu ajutorul TRĂDĂTORILOR DE ŢARĂ, de tot ce a agonisit, a construit, a moştenit.
   Intrăm în 2019, mai săraci, mai bolnavi, mai dezbinaţi, mai slabi în faţa duşmanilor,care au reuşit cu ajutorul TRĂDĂTORILOR, să ne îngenuncheze în DECEMBRIE 1989 în urma LOVITURII DE STAT dată cu ajutor extern.
   Trei decenii negre în care voi nu v-aţi TREZIT ! Trei decenii negre în care voi împinşi de sărăcia indusă plecaţi din ce în ce mai multi în pribegie. Trei decenii negre în care HOŢIA şi NECINSTEA PROSPERĂ, iar DREPTATEA, VALORILE MORALE, CULTURA şi TRADIŢIILE au fost şi sunt ucise cu consimţământul vostru de ADORMIŢI MANIPULATI.
   Trei decenii negre în care voi aţi înlocuit PATRIOTISMUL cu TRĂDAREA, NAŢIONALISMUL cu GLOBALISMUL, fugind după o ILUZIE a bunăstării...TE VEI TREZII ROMÂNE ÎN 2019 ? AI DORMIT PREA MULT TREI DECENII NEGRE.

Un comentariu:

  1. Daca Ceausescu nu ne tinea in colivie, asa cum cloța isi tine puii sub fusta de teama pradatorilor, noi, puii, am fi stiut ca occidentul, la fel ca Rusia, nu este Paradisul pe pamant. Ateismul comunist este la fel de daunator ca fariseismul crestin al occidentului. Ma prefac ca eu, Ceausescu, sunt Dumnezeu pe pamant si-ti promit marea cu sarea. Dumnezeu e Dumnezeu si nu poate fi inlocui de niciun om si de niciun sistem. Masoneria, la fel ca Ceausescu, se crede Dumnezeu pe pamant si impune reguli pe care nu le respecta. Daca Dumnezeu ne-ar fi tinut in Paradisul ceresc, n-am fi crescut niciodata. Am fi fost puii natangi tinuti in incubator, departe de pericole si lectii de viata. O lectie e o lectie. O inveti si-ti repari greselile, iesi din repetabilitatea istoriei. N-o inveti si cazi mereu in aceeasi capcana, ramai repetent si repeti istoria. Ne zbatem mereu intre comunism si fascism si mimăm democratia? Repetam istoria. Nationalismul este bun pana la o limita: sa nu ne infumuram, sa nu ne umplem de trufie. Demnitatea e una, trufia e alta...Trufia este mandrie exagerata etalata in grupurile ce pretind ca romanii sunt buricul pamantului si asteapta sa vina Dumnezeu sa le curete tara, sa le munceasca pamanturile, sa le adopte pruncii abandonati, sa refacă padurile rase, apele otravite si pe vremea lui Ceausescu! Ceausescu nu a fost Dumnezeu! A fost un biet om ce s-a pus pe sine mai presus de Dumnezeu si a pierdut controlul. Spun asta pentru nostalgicii comunisti. Ceausescu a fost atins prea grav de trufie si a adoptat cultul personalitatii de la coreeni si chinezi si a cazut, asa cum au cazut odinioara faraonii ce le pretindeau sclavilor osanale si constructii pe masura Ego-ului faraonic. Zeitati efemere se nasc si mor in eternitatea istoriei. Sisteme si imperii se prabusesc. Totul e ciclic. Roata se-ntoarce doar daca doresti cu adevarat sa faci asta. Cand iti doresti cu adevarat, Dumnezeu este Cel ce te ajuta sa te intorci Acasa, in normalitate. In haos, stapan este dracu. Spun unii ca Romania este anagramarea cuvantului armonie. Traim intr-o simfonie absurda in care fiecare cantam dupa alta partitura😀. Se mai spune ca tricolorul este de fapt curcubeul, pentru ca avem pe steag culorile ce amestecate dau ROGVAIV. Printre cadourile oravite primite de la filantropul occidental vesnic cu mainile in buzunarele si resursele noastre, am primit si curcubeul pe drapelul gay. Curat murdar! Masonii nu se dezmint. Ne-au vandut fiecare stapanilor carora le apartin: loja ruseasca, rusilor. Cea nemțeasca, nemților. Si dracu' ii stie caror loji mai apartin politicienii nostri de carton si mucava! Iuda e veșnic si-si transmite caracterele urate pe linia lui genetică. Hristos este folosit in discursuri fariseice. Se castiga bani buni cu numele Lui Hristos in aceasta cacofonie ce se doreste simfonie😀

    RăspundețiȘtergere