marți, 6 septembrie 2011

SURFING”UL IPOCRIZIEI


Astazi esti pe “ val “ daca ai bani, astazi esti pe “val “ daca ai pozitie sociala, astazi esti pe “val “ daca mass media te prezinta ca un om de succes, astazi esti pe “val “ daca mass media te-a punctat in presa de scandal, astazi esti pe “val” daca in cercul restrictionist a lumii mondene ti-ai facut loc.
Ce iti trebuie sa ajungii aici ?
O “placa”… de regula se construieste dintr-o avere nesimtita castigata prin frauda sau inselaciune, sau o pozitie sociala inalta ca urmare a activitatii intr-un partid politic, indiferent daca crezi sau nu in doctrina acestuia, dar esti un bun oportunist.
Iti mai trebuie un “val “ iar pentru acest lucru ai nevoie de presa scrisa sau audiovizuala si deasemeni de multa lipsa de modestie, infatuare, prost gust si lipsa de moralitate.
Dupa ce ai facut rost de aceste lucruri absolut indispensabile pe care soarta ti le scoate in fata, impins de dorinta, mai mult sau mai putin curajos te avanti cu “placa “ pe “val”. Totul depinde cat de mult plutesti, cu ce viteza… pe mal sunt evident admiratorii care te urmaresc pana cand TE SCUFUNZI .
Unii isi pierd “placa”, altii pierd “valul”, alti isi gasesc chiar moartea.
Noi spectatorii am punctat evenimentul, am apreciat evolutia …. sau aceasta ne-a starnit rasul………dar ai fost pe val !
Ce e val ca valul trece, iar tu cel de pe placa esti trecator ca valul, tot o amintire ramane in urma ta, foarte repede uitata, pentru ca atunci cand nu mai esti pe “placa” si pe “val “……. nu ai nimic de oferit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu