joi, 29 martie 2012

DRAPELUL GAUNOS SI VIERMII TRADARII


Cred ca suntem singura natiune care ne-am dat gaura in drapel. Am decupat stema tarii si odata cu acest lucru si indentitatea si demnitatea noastra nationala.
Cred ca acest lucru a fost facut premeditat de viermii tradarii, care au avut aceasta idee. Din momenul gauririi mijlocului drapelului, viermii tradarii acestui neam, au inceput sa sa devoreze si sa gaureasca si economia scumpei noastre tarisoare.
Au inceput sa roada incet dar sigur industria, transformand-o in mormane de fier vechi. Au inceput sa distruga sistematic agricultura, comertul, culminand cu distrugerea culturii si invatamantului. Viermii tradarii au continuat sa roada tot ce a fost bun in aceasta tara, lasand in urma putregaiul si mizeria decandentei.
Gaura data in mijlocul simbolului national, un drapel incarcat de fapte istorice glorioase ale strabunilor, acum ros si pangarit de viermii tradarii, ajunsi in functii dupa 1989, cu singurul scop de a roade si distruge, avutia nationala a acestui popor, a prevestit cei 22 de ani de politica antinationala.
Au reusit. Lipsa hotararii noastre de a ne opune, lipsa hotararii noastre de a starpii acesti daunatori, au facut ca acestia sa se imulteasca, sa distruga tot ce avem si sa incerce sa devoreze chiar si identitatea natiunii noastre, europenizandu-ne si americanindu-ne.
Astazi drapelul gaurit al loviturii de stat din 1989, reprezinta o Romanie gaunoasa, lipsita de economie, aservita marilor puterii, distrusa cultural si educational, o Romanie la care viermii tradarii rod ultimile faramiturii , vanzand si consumand si resursele naturale ale solului si subsolului.
Oare chiar sa nu existe nici o solutie pentru starpirea acestor daunatori ? Oare nu mai exista in aceasta tara nici un gospodar curajos, care sa ne indemne sa ne mobilizeze sa starpim acesti viermi care ne-au distrus tara ?
E timpul de noi alegerii, e timpul ca in fata natiunii sa apara o elita care sa ne conduca spre starpirea acestui flagel numit TRADARE si spre starpirea acestor VIERMI AI TRADARII, care ne-au gaurit drapelul si tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu