joi, 1 martie 2012

DOMNIA FANARIOTA DE DUPA 1989


Dupa decembrie 1989, crancene lupte pentru putere s-au dat intre tabara sustinuta de serviciile secrete KGB-iste si tabara sustinuta de CIA-eul american. Astfel s-au succedat la putere partide de stanga de dreapta, functie de sortii izbanzii uneia dintre tabere pe frontul de lupta umbros al serviciilor secrete.
Astazi, avem la conducere un partid, un guvern si o presedentie adusa de viictoria serviciilor vestice, care le-au impus actualilor nostrii guvernanti vasalitatea fara conditii.
Evident, acestia fiind niste LIMAXI fara coloana vertebrala au acceptat sa domneasca ca vechii domnitori FANARIOTI, umplandu-si buzunarele, inrobind poporul Roman la poarta actualei puteri mondiale Statele Unite ale Americii.
Multi tampiti, parveniti si dornici de visul iluzoriu American au acceptat actuala vasalitate, dovedind lipsa de caracter, ipocrizie, parvenism si tradare de tara imbratisand politica de slugarnicie adoptata de actuala guvernare.
Astfel, poporul Roman se vede impins pe calea sclaviei si distrugerii nationale de o mana de ticalosi parveniti, dornici de putere si imbogatire imediata. Din pacate am ajuns sa traim zilele in care ne vom inrobii copiii, zile in care ca si in trecut I trimitem sa lupte ca si ieniceri americanizati, in teatre de operatii care nu au nimic cu securitatea tarii noastre, zilnic ne vindem avutiile nationale campanilor transnationale, prin contracte paguboase fata de tara, dar care baga bani grei in buzunarele tradatorilor de la guvernare.
Astfel, Romania in loc sa mearga inainte este trasa in prapastie de o mana de TRADATORI DE NEAM SI TARA, vanduti imperialismului mondial.
ROMANI CAT MAI PUTETI TOLERA ACTUALA STARE DE LUCRURI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu