luni, 28 martie 2016



IMUNITATEA PARLAMENTARĂ

   Oare de ce au nevoie politicienii tării de IMUNITATE PARLAMENTARĂ? De ce se ascunde OMUL POLITIC din Parlamentul României în spatele imunitătii parlamentare?
   Dacă OMUL POLITIC, ales în fruntea noastră, este un om onest, cinstit, curat, cu frică de Dumnezeu, si care respectă LEGILE TĂRII, de ce are nevoie de IMUNITATE în fata LEGII.
   E foarte simplu. Astăzi OMUL POLITIC, omul trimis în Parlament să ne reprezinte, este un parvenit, un om care si-a cumpărat pe bani grei locul în SFATUL TĂRII, si acum prin coruptie, hotie si trădare, doreste să-si scoată întreit suma investită…ALTFEL LA CE-I TREBUIE IMUNITATE?
   De 26 de ani de zile, în care ROMÂNIA a fost JEFUITĂ, faptele de SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE sunt strigătoare la cer, si nimeni nu este pedepsit, desi vinovatii se stiu…ASTA DOVEDESTE DE CE OMUL POLITIC DE DUPĂ DECEMBRIE 1989 ARE NEVOIE DE IMUNITATE .
   CONSTITUTIA ROMÂNIEI SPUNE…Toti suntem egali în fata legilor tării. Numai HOTII de POLITICIENI PARLAMENTARI, au imunitate. Ei nu sunt cetătenii ROMÂNIEI, ei sunt HOTII ROMÂNIEI, TRĂDĂTORII ROMÂNIEI, care au nevoie de IMUNITATE PARLAMENTARĂ.
   În fata lui DUMNEZEU nu aveti nici o imunitate TICĂLOSILOR!
   Afirm acest lucru cu toata raspunderea, dovada afirmatilor mele se vede in toata economia distrusa, fabrici, uzine, transporturi, agricultura, etc, si in multitudinea de dosare penale care vi s-au instrumentat, si vi se instrumenteaza incontinuare...La care voi faceti corp comun si invocati IMUNITATEA PARLAMENTARĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu