marți, 22 martie 2016


 








 

JOCUL  DIAVOLULUI

  Razboi in orientul mijlociu pentru resursele petroliere si nu numai. Razboi in Siria, Iraq, Afganistan, pentru determinarea unei migratii impresionante spre Europa, a populatiei care fuge de razboi.
  Infometarea tarilor Africane, odata cu inarmarea fractiunilor politice, pentru destabilizarea intregului continent si cumpararea tuturor terenurilor aurifere si diamantifere…bineinteles cu pornirea unui nou val migrationist.
  Lovituri de stat in toate tarile est Europene, cu scopul venirii la putere a guvernelor de tip “PRO SUA si ISRAEL”, cu scopul exploatarii acestor popoare dornice de “democratie”
  Destabilizarea EUROPEI, prin atentate teroriste, controlate si orchestrate de servicile secrete, gen CIA si MOSAD, cu scopul destabilizarii vechii masonerii conservatoare, si instaurarea NOII ORDINI MONDIALE.
  Iata “JOCUL DIAVOLULUI”, planul prin care NOUA MASONERIE, formata peste ocean, da astazi lovitura de gratie VECHII MASONERI CONSERVATOARE din Europa, introducand NOUL GUVERN UNIC MONDIAL, autoritar, totalitar, care va stopa asa zisul val de teroare, prin impunerea de restrictii exceptionale, si un control sever asupra tuturor cetatenilor, indiferent de nationalitate.
  NOUA ORDINE MONDIALA, este gata sa inceapa odata cu valurile de atentate teroriste, ultimul fiind astazi la Bruxelles.  Sa nu fi cunoscut nimic despre acest atentat CIA, sau MOSADUL, sau celelalte servicii secrete, nu cred ca sint chiar asa de incompetenti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu