joi, 10 martie 2016






INTREBARE INTREBATOARE

  Nu v-ati saturat sa traiti intr-o tara in care cei ce va conduc au majoritatea dosare penale, si chiar au fost condamnati in diferite procese de coruptie definitiv?
   Nu v-ati saturat sa fiti condusi de conducatori care primesc mutarile in plic din partea SUA, UE si alte organisme internationale gen FMI si Banca Mondiala?
   Nu v-ati saturat sa traiti intr-o tara unde valoarea a fost inlocuita cu nonvaloarea, cultura cu incultura, valorile morale cu promiscuitatea, demnitatea cu sclavia transnationalelor?
   Mie mi s-a facut lehamite! Imi este lehamite de clasa politica, de cei ce ne conduc, de massmedia care dezinformeaza si manipuleaza, de tristetea si disperarea care se citeste pe chipurile concetatenilor mei, de frica cu care ei asteapta ziua de maine.
   Bucuria si fericirea au fost inlocuite in Romania cu nesiguranta zilei de maine, cu grija somajului, si lipsa locurilor de munca, cu grija ca maine nu poti plati ratele la banca si ajungi in strada, cu grija ca nu o sa ai cu ce sa-ti cresti copiii.
    NU V-ATI SATURAT?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu