vineri, 21 octombrie 2011

PROFETIA PUTERII SI RABDARII


Toti suntem constienti ca existenta a inceput odata cu creatia, avand o evolutie in timp si spatiu, iar daca facem referire la umanitate, acest spatiu se limiteaza la planeta noastra pamant.
Astazi mai mult ca oricand, matricea umanitatii tinde sa explodeze, datorita intolerantei . Aceasta intoleranta a umanitatii se manifesta in toate sferele activitatii umane, incepand cu cea istorica, inaitand cu cea stiintifica, modelandu-se dupa cea culturala si culminand cu cea politica si social-economica. Ca rezultat al intolerantei, dovedit in timp, regasim perioade de mare durere si regres a umantatii in general, perioade care nu fac cinste rasei umane.
Matricea umanitatii ca si concept al creatiei, lasa spiritul fiintei umane sa se manifeste de la un pol spre altul, dupa liberul albitru, pana la o anumita toleranta acceptata.
O analiza atenta a situatie de astazii ne prezinta matricea umanitatii ajunsa la maximul presiunii suportabile in prag de explozie, deoarece liberul albitru a fost extins la extrem. Din punct de vedere istoric am ajuns intr-un impas al evolutie, impingand dezvoltarea stiintifica, spre distrugerea nucleara, spre o cercetare care sfideaza divinitatea si legitatile acesteia. Din punct de vedere cultural, umanitatea ducand liberul albitru la extrem, a impins inclusiv poli religiosi de la religile crestine spre religile sataniste, limita frumosului spre limita uratului si sensul catre nonsens. Din punct de vedere politic si social, ideologia si doctrinele dezvoltate in timp de la dreapta la stanga si invers, au ajuns astazi intr-un amalgam, generator de conflict major si lipsa de viziune si speranta. Foametea incepe sa se generalizeze pe planeta, iar masurile de combatere a acesteia se lovesc de intoleranta noastra.
Din acest motiv umanitatea trebuie sa realizeze ca impiedicarea exploziei matricei sale, care ar duce la sfarsit, se poate realiza numai prin reducerea presiunii intolerantei si a extremelor liberului albitru. Astazi incercarea de a inainta spre viitor trebuie facuta cu multa analiza si rabdare, fara incrancenare intre polii de putere, fara incrancenare intre poli sociali, fara a forta granita dintre stiinta si divinitate, in constientizarea permanenta a limitelor matricei umane.
Aceste fiind scrise va invit pe toti sa meditati asupra lor si sa procedati in consecinta, actionand si comportandu-va cu toleranta si dragoste fata de semenul vostru, pentru a putea merge mai departe. Alt comportament ducand la…… SFARSIT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu