miercuri, 25 ianuarie 2012

SCAUNUL LIPICIOS NUMIT "PUTERE"


"Daca voi nu ma vreti eu va vreau" . sau degeaba strigi "capul lui Motoc vrem" , a se citi Boc.
Cramponarea de putere, agatarea cu disperare de functii, chiar si atunci cand majoritatea populatiei iti cere sa DEMISIONEZI, este totala lipsa de bun simt si caracter. Despre ce DEMOCRATIE vorbim, cand intreaga tara nu va mai doreste in fruntea tarii, iar voi va agatati cu ghiarele de putere ?
Se pare ca ori PUTEREA va luat mintile, ori vorbim de imposibilitatea voastra de a demisiona, din cauza ca mai marii lumii nu va accepta demisia. In acest caz vorbim de tradare, de iluzia ca mai suntem un stat national, liber si independent.
Afirm acest lucru vazand pozitia domnului Basescu si a guvernului, care nu vrea sa vorbeasca cu poporul, decat astazi cand in tara avem vizita FMI-ului. Asteapta sfaturile acestora referitor la ce sa spuna poporului care nu-l mai vrea. Acceptarea plecarii de la putere trebuie data de FMI ? Este o posibila realitate. Caz in care vorbim de o ROMANIE inrobita, vanduta oligarhiei mondiale de actuala putere.
Dragi concetatenii, adevarul , adevarat este ca astazi nu mai suntem LIBERI ! Adevarul, adevarat este ca astazi statul Roman nu mai este suveran, democrat, independent asa cum Constitutia o spune. Cine este de vina ?....TRADATORII de neam si tara, cei care au inchinat tara strainilor, cei care se ploconesc in fata marilor puteri, cei care accepta birurile FMI si a Bancii Mondiale. Cei care astazi doresc sa se mentina la putere, indiferent de dorinta TARII. RUSINE LOR ! ISTORIA NU-I VA IERTA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu