joi, 2 februarie 2012

GERUL DIN SUFLETUL LOR SI CALDURA DIN INIMILE NOASTRE


Matematica este o stiinta exacta si rece. Finantisti lucreaza cu date, statistici si cifre seci si reci. Finantistul nu are inima, sentimente, mila. El aduna , scade, imparte , imulteste si isi calculeaza profitul.
In Romania a venit iar si iar reprezentantii FMI si Bancii Mondiale. Reci impasibili, cu socotitorile lor, cu datele lor, cu statisticile lor, cu calculele lor, care urmaresc un singur locru. PROFITUL LOR.
Conducerea noasra obedienta, slugarnica, dornica de a pastra ciolanul, ingenunchi in fata lor le face toate concesile. Accepta sa ne vanda pana si APA. Dunarea, celelalte rauri din bogatul nostru bazin hidrografic trebuie cedate. Cui ?
Lor, cei cu sufletul de gheata, cei ce isi calculeaza numai profitul calcand pe cadavre. Cadavrele noastre.
Cei ce ne conduc accepta, pentru ca au un instinct de supravietuire super dezvoltat. Calca si ei pe cadavrele noastre, constientizand ca tradeaza TARA…….dar scopul scuza mijloacele !
ROMANI !…cat mai acceptati sa va ingenuncheze smecherii lumii ?
E iarna si ger ! Ger in sufletele lor, frig in casele noastre si caldura in inimile romanesti, care nu odata erau inflacarate si nu acceptau jugul robirii.
ROMANI ! INCALZITI-VA INIMILE. RIPOSTATI SI ARUNCATI JUGUL FINANTISTILOR MONDIALI PROFITORI SI EXPLOATATORI. ALUNGATI SLUGILE LOR CORUPTE SI TRADATOARE CARE VA CONDUC ASTAZI !
E GER AFARA…..DAR IN VENELE NOASTRE MAI CURGE UN SANGE DE ROMAN LIBER !…….
ADUCETI PRIMAVARA IN ROMANIA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu