miercuri, 29 februarie 2012

SOCIETATEA GUNOAIELOR


Vine primavara si de sub nametii Bucurestiului isi fac aparitia tonele de gunoaie, unele ne ridicate deoarece salubrizarea nu a ajuns la ele, altele din cauza ca au fost ascunse de zapada, adevarul “mizeriei umane” iese insa la iveala odata cu topirea zapezii. Autoritatile responsabile trateaza cu aceasi indiferenta si lipsa de responsabilitate civica situatia pe care ar trebui sa o gestioneze. De ce ?
Autoritatile sau obisnuit cu gunoaiele, considera ca nu sunt de folos societatii, ca nu mai pot fi reciclate si nu-si mai bat capul cu ele, cantarind doar eficenta ridicarii acestora din oras. …..Cei mai grav ca in clasa “gunoaielor neeficiente” autoritatile au inclus in secret si o parte a semenilor lor, tot prin prisma calcularii eficientei si rentabilitatii. Astfel cei ce nu au locuri de munca, SOMERII, sunt tot gunoaie, PENSIONARII, asisderea, tot ce nu este eficient pentru societatea condusa de EI, sunt considerate GUNOAIE UMANE.
De ce sa-si bata capul cu ele, de ce sa nu scape de ele distrugand sanatatea in aceasta tara, de ce sa se implice si sa investeasca in curatenie si sanatate, daca ei nu simt o eficienta imediata, daca nu au un profit imediat de pe urma aceasta .
Raspunsul este simplu ; Adevaratele GUNOAIE sunt cei ce ne coduc astazi, cei care voteaza o LEGE A LUSTRATIEI, ascunzand adevaratele gunoaie sub pres, sau cosmetizand GUNOIUL DE NIVEL INALT, in functie de interesele lor de partid.
A inceput sa-mi fie greata si scarba de atata GUNOI, am inceput sa constientizez ca traiesc in SOCIETATEA GUNOAIELOR.
Dragi romani, oare nu ar fi momentul odata cu venirea primaverii sa ne apuce harnicia gospodareasca si sa punem mana sa facem curatenie in aceasta SOCIETATE A GUNOAIELOR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu