duminică, 5 februarie 2012

IN TARA NIMANUI ..PATRIMONIU NIMANUI


Manipularea privind furarea resurselor Romaniei atinge cote alarmante. Marii ticalosi ai lumii, impreuna cu tradatorii de neam si tara , au pornit o campanie agresiva de manipulare in vederea acapararii resurselor naturale aflate pe teritoriul tarii noastre.
Marile tursturi de presa aflate in mana bogatasilor lumii, folosindu-se de profesionisti in manipulare ca stimabilul domn Tatulici, fac tot ce pot pentru a creea un curent de opinie favorabil, pentru inceperea marelui jaf national.
Pe fondul saracirii populatiei din zonele miniere, unde tradatorii de neam si tara cu buna stiinta au distrus capacitatile de exploatare a resurselor naturale si au inchis intreprindere dupa intreprindere, lasand populatia autohtona pe drumuri, in planul lor diabolic, acum, exploateaza lipsa locurilor de munca si saracia in vederea redeschiderii acestora, ca sa poata sa ne jefuiasca resursele.
Populatia, cedand acestei odioase manipulari si presata de grija zilei de maine, manipulata fin de realizatorii de televiziune ai unor trusturi media, stapanite de oligarhia mondiala, sunt gata sa faca jocul murdar al acestor ticalosi.
Popor ROMAN, nu-ti vinde tara, nu-ti vinde casa parinteasca, nu-ti vinde prezentul si viitorul, pentru argintii otraviti, a IUDEI MASONICE MONDIALE.
Urmasi vostri o sa va condamne, daca voi astazi o sa vindeti ROMANIA , oligarhie mondiale, daca o sa o inrobiti vazandu-va sufletele FMI si Bancii Mondiale
POPOR ROMAN TREZESTE-TE !!!
ROSIA MONTANA TREZESTE=TE !!!
ROMANIA TREZESTE-TE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu