duminică, 12 februarie 2012

STANDARDE, METODOLOGII, PROCEDURI


Astazi avem standarde , metodologii, proceduri. Toti actionam dupa clisee, dupa parametrii implementati, care au la baza studii si statistici.
Zapada trebuie sa fie in standarde pentru a fi curatata, dupa metodologii si proceduri bine stabilite. Frigul trebuie sa fie la un anumit standard pentru a putea beneficia de caldura. Saracia trebuie evaluata dupa standarde si metodologic esti lasat sa mori de foame, fiind ingropat dupa o anumita procedura.
Inima, sufletul, valorile morale au fost inlocuite de raceala, metodologiilor si procedurilor elaborate de mintile si geniile , care au studiat, asisderea dupa metodologii si proceduri. Si inteligenta si ratiunea si liberul albitru sunt astazi ingradite de IQ-uri, standarde, metodologii si proceduri.
Nenorocirea este atunci cand sablonul nu se potriveste, cand o situatie nu a fost prevazuta de standard, metodologie sau procedura, iar inteligentele actuale scolite dupa standarde, metodologii si proceduri, ajunse in functii dupa aceleasi criterii, se incurca in propria incompetenta, gandire, actiune.
Faptele si urmarile sunt tragice. Saizeci si ceva de morti, foamete, deznadejde disperare. Codul galben a devenit, portocaliu, guvernarea galbena am inlocuit-o cu guvernarea portocalie si astazi CULOAREA PORTOCALIE A DEVENIT COSMARUL ROMANILOR.M-am saturat de standarde, metodologii, proceduri si PORTOCALIU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu