luni, 6 februarie 2012

ROMANI NU SUNTETI DATORI LA NIMENI !!!


Astazi guvernul Boc a demisionat, lasand tara datoare si in mizerie.
Trebuie sa intelegeti ca nu voi romanii ati facut datoriile si ati inchinat tara FMI-ului si Bancii Mondiale. Ati semnat vreunul dintre voi vreo polita ?… Ati luat voi vreu euro de la FMI si Fondul monetar international.
In 1989, Romania avea toate datoriile platite si avea datornici. Tradatorii de neam si tara au indatorat Romania. Astazi e drept ca acestri tradatori sa plateasca aceste datorii. Eu cetateanul Serb Marcel, nu am semnat nici o polita, nu am beneficiat de nici un euro, am duso din rau in mai rau….NU SUNT DATOR NIMANUI !!!Tradatorii de dupa 1989, care au indatorat tara, sa plateasca ei. Sa-I ia FMI-ul si sa faca ce vrea cu ei. Romani cere-ti ca toate acordurile semnate cu FMI si Banca Mondiala sa fie abrogate, cere-ti ca aceste organisme de asuprire mondiala sa plece din tara noastra si sa fie declarate ORGANISME NONGRATA.Ganditi-va ca dupa 1989, cei care au dat lovitura de stat, impreuna cu agenturile straine, asta au urmarit. Indatorarea si inrobirea Romaniei
Astazi guvernul Boc demisioneaza lasand tara indatorata si saraca. Nu acceptati sa platiti datoriile tradarii si incompetentei acestei guvernari. NU AVEM DATORII…NU RECUNOASTEM DATORII…NU MAI VREM FMI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu