miercuri, 15 februarie 2012

TRATATUL FISCAL EUROPEAN, SAU SUBJUGAREA ECONOMICO-FINANCIARA A ROMANIEI


Astazi Romania este ingenunchiata financiar , astazi Romania accepta jugul marii finante mondiale, astazi Romania renunta la ultima farama de suveranitate acceptand cizma finantei imperialiste mondiale pe gatul sau.
Intr-o tara a Uniunii Europene, unde venitul mediu al populatiei nu depaseste 500 de euro, acceptam costuri la nivel European, acceptam sa urmam comenzi si decizii financiare care o sa duca la o saracirea dezastroasa si un nivel de trai al populatiei la limita de supravietuire.
Inca odata cei ce ne conduc astazi sacrifica Romania, cetatenii acestei tarii, inchinandu-se umili in fata marii finante mondial, acceptand sacrificarea populatiei si chiar a economiei romanesti.
Acum pe fata vedem ca suntem condusi de F.M.I. si Banca Mondiala, poporul roman prezentandu-se la urne doar pentru a alege marionetele acestor institutii, care asculta orbeste sarcinile trasate.
Ma intreb daca putem sa mai vorbim astazi de independenta, suveranitate, ROMANIA, sau vorbim de o colonie a marii finante mondiale situata la portile orientului, cu un popor transformat in sclavi, docilizat de armate de jandarmi, deznadajduit si jefuit de cei pe care i-au ales sa-i conduca.
Popor ROMAN trezeste-te ! ROMANIA TREZESTE-TE !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu